Ask og Eng + Bolina

Tidlig i 2016 ble Ask og Eng sitt studio til, etter at grunnleggerne, Kine Ask Stenersen og Kristoffer Eng, sammen hadde bygget flere bærekraftige kjøkken og møbler. En hobby vokste raskt til å bli en fulltidsjobb, og siden den gang har Ask og Eng designet og produsert en rekke kjøkken og møbler fra sitt verksted.

Bambus spiller hovedrollen i Ask og Eng sin produksjon, og det er kun bambus fra sertifiserte plantasjer som brukes. Dette sikrer at bambusen er produsert på en ansvarlig måte.

Eksklusive møbler

Bolina har nå gleden av å kunne tilby to spesiallagde møbler i bambus av Ask og Eng. Møblene er både designet og produsert på deres verksted i Drammen, en kortreist og bærekraftig produksjon vi verdsetter høyt.

"Å velge Bolina som hjem for våre to møbler var et valg som ble tatt på grunn av det fantastiske teamet på plass på Bolina og deres vakre identitet og visjon. Dette er en eksklusiv avtale mellom de to selskapene og møblene selges ikke hos noen andre forhandlere i Norge – foruten vårt eget Studio."

Kine Ask Stenersen og Kristoffer Eng

Alt som lages av Ask og Eng er ment for å vare. Møblene leveres med linolje som inneholder pigmentering. Dette gjør bambusen motstandsdyktig mot både vannsøl og slitasje, og bidrar til å forlenge levetiden. Som andre naturprodukter, bør også bambusen etterbehandles med et intervall på ca. 1 gang i året, eller så mye som slitasjen krever. For enkelt vedlikehold anbefales det å tørke over med en klut og kun vann. For tøffere flekker er det lurt å bruke en rengjøringsspray.

Den skreddersydde frittstående øya i solid bambus er et nikk til de tradisjonelle slakterøyene. Med en åpen konstruksjon, er etterlater øya seg et lett og tidsriktig utrykk.