BOLINA STUDIO

En av våre drømmer har blitt til virkelighet! Vi har endelig lansert Bolina Studio - hvor kan vi hjelpe deg med interiør, møblering og styling. Vi har skapt et eget univers for akkurat dette i det gamle stasjonsbygget, og ser frem til å jobbe med både store og små prosjekter her sammen med våre kunder. Vi er lidenskapelig opptatt av interiør og elsker å hjelpe andre med å skape atmosfære og estetikk.

Gjennom Bolina Studio vil vi skape et hjem som er skreddersydd etter dine ønsker. Enten du har kjøpt ny bolig, eller er lysten på forandringer der du har bodd over lengre tid, er vi klare for å hjelpe deg med å skape et hjem som gjenspeiler deg. Kanskje kan vi utfordre dine vanlige mønstre med noe litt uventet og spenstig, eller finne de lune gjenstandene som setter prikken over i´en i ditt hjem. Vi på Bolina elsker kontraster og liker å sette sammen nytt og gammelt, basevarer og unika, vintage og design. Enten du er maksimalist eller minimalist, er vårt mål at vi sammen skal skape det hjemmet du er på jakt etter.

Fargevalg

Møbleringsplan

Moodboard

Innkjøpsveiledning

Kartlegging

Vi møtes i Bolina Studio og kartlegger behov og idémyldrer rundt oppussing, møblering og styling. Vi kan jobbe ut ifra bilder og plantegninger, eller ha en utvidet konsultasjon hjemme hos deg. I etterkant av møtet, får du en kortfattet oppsummering på e-post.

Konsultasjon

Om du ønsker ytterligere hjelp, kan vi ha en utvidet konsultasjon hjemme hos deg. Da går vi gjennom dine ønsker og tanker, og snakker om hva som er mulig å få til.

Videre veiledning

Etter kartlegging og eventuell konsultasjon, kan vi videre tilby konkrete forslag til farger, interiør og møblering. Dette inkluderer både moodboard og planskisser, samt innkjøpsveiledning med produktlister.

Kartlegging
Konsultasjon
Videre veiledning

Book veiledning

Om du vil booke hjelp og veiledning i Bolina Studio, send oss en mail på studio@bolina.no, så tar vi kontakt med deg. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Bestill interiør og møbler hos Bolina

Som kunde hos Bolina Studio, får du rabatt på alle produkter kjøpt hos Bolina i forbindelse med ditt prosjekt. Vi hjelper deg med produktlister, innkjøp og levering.