Bolina Studio

Velkommen til Bolina Studio!

Vi er lidenskapelig opptatt av interiør og er det noe vi kan, så er det å skape atmosfære og estetikk. Det har vært stor etterspørsel etter hjemmebesøk fra Bolina i mange år, men tiden har ikke strukket til for oss grunnet stor trafikk i butikk. Nå har vi lyst til å gjøre noe med dette, og derfor er det en stor glede å kunne lansere Bolina Studio, hvor vi kan hjelpe deg med interiør, møblering og styling. Vi har skapt et eget univers for akkurat dette i Stasjonsbygget, og ser frem til å jobbe med både små og store prosjekter her sammen med våre kunder.

Gjennom Bolina Studio vil vi skape et hjem som er skreddersydd etter dine ønsker. Enten du har kjøpt ny bolig, eller er lysten på forandringer der du har bodd over lengre tid, er vi klare for å hjelpe deg med å skape et hjem som gjenspeiler deg.

Vi møtes i Bolina Studio og kartlegger behov og idémyldrer rundt oppussing, møblering og styling. Vi kan jobbe ut ifra bilder og plantegninger, eller ha en utvidet konsultasjon hjemme hos deg. I etterkant av møtet, får du en kortfattet oppsummering på e-post.

Videre kan vi tilby konkrete forslag til farger og møblering. Dette inkluderer både moodboard og planskisser, samt innkjøpsveiledning med produktlister.

Pris på forespørsel.

Som kunde hos Bolina Studio, får du rabatt på alle produkter kjøpt hos Bolina i forbindelse med ditt prosjekt.

Kanskje kan vi utfordre dine vanlige mønstre med noe litt uventet og spenstig, eller finne de lune gjenstandene som setter prikken over i´en i ditt hjem. Vi på Bolina elsker kontraster og liker å sette sammen nytt og gammelt, basevarer og unika, vintage og design. Enten du er maksimalist eller minimalist, er vårt mål at vi sammen skal skape det hjemmet du er på jakt etter.

Om du vil booke hjelp og veiledning i Bolina Studio, send oss en mail på studio@bolina.no, så tar vi kontakt med deg. Vi gleder oss til å høre fra deg!