Kampanjer

Eksklusive møbelkampanjer

Vi samarbeider tett med våre kjente leverandører, og fra tid til annen får vi lov til å tilby deg varer til fantastiske kampanjepriser på møbler og interiør. Kampanjene gjelder utvalgte tekstiler og materialer - i en begrenset periode. Ta gjerne turen innom våre butikker hvor produktene er utstilt. Her har du muligheten til å prøvesitte møbler, kjenne på kvaliteten på stoffer og se de mange valgmulighetene som finnes. Velkommen innom for å titte, prøvesitte og bli inspirert!

Kampanjeperiode: 1.2. - 31.3. 

Et sidebord helt utenom det vanlige. Møt det unike bordet, Lato, med sin slanke, runde bordplate balanserende på en oval base i nydelig marmor! Et smykke i hjemmet designet av italienske Luca Nichetto.

SE MER HER

Kampanjeperiode: 20.01. - 06.02.

Refresh your home with String. Invester i praktiske hyllesystemer fra String Furniture i alle hjemmets rom. Akkurat nå får du 15% på hele sortimentet!

SE MER HER

Kampanjeperiode: 1.2. - 30.6.

Høykvalitets, slitesterkt bord med solid treunderstell og fleksibel bordplate. Det perfekte samlingspunktet i stuen eller på kjøkkenet. Vi elsker det enkle og enestående designet!

SE MER HER

Kampanjeperiode: 1.2. - 30.6.

Sofistikerte detaljer kombineres med uanstrengt eleganse, uten å gå på kompromiss med hverken komfort eller design. Dette er stolen designet av selveste Nanna Ditzel.

SE MER HER