Kampanjer

EKSKLUSIVE DESIGNKAMPANJER
FRA KJENTE MERKEVARER

 Vi samarbeider tett med våre kjente leverandører, og fra tid til annen får vi lov til å tilby deg varer til fantastiske kampanjepriser på møbler og interiør. Kampanjene gjelder i en begrenset periode. Ta gjerne turen innom våre butikker hvor produktene er utstilt. Her har du muligheten til å prøvesitte møbler, kjenne på kvaliteten på stoffer og se de mange valgmulighetene som finnes. Velkommen innom for å titte, prøvesitte og bli inspirert!

Grunnet pandemien, containermangel og redusert produksjonskapasitet er det mange av våre leverandører som for tiden har problemer med sine leveringer. Dette er dessverre en utfordring i hele bransjen som medfører ekstra ventetid på noen produkter - spesielt på varer og møbler med høy etterspørsel. Enkelte lagervarer kan ikke rebestilles, så her vil det være lurt å være rask dersom du ønsker å bestille noe. Vi gjør alt vi kan for at du skal få akkurat det du er på jakt etter. Om varen du ønsker er utsolgt, hjelper vi deg gjerne med å finne alternative produkter.

Kontakt oss gjerne på kundeservice@bolina.no hvis du ønsker mer informasjon om et produkt eller en serie, om bestilling, leveringstid eller frakt. 


SKAGERAK

Utvalgte produkter fra Skagerak

Danske Skagerak lager interiør og møbler til både inne- og uterom for de skandinaviske sesongene. Produktene varer i år etter år. De ikoniske hagemøblene er et stilsikkert valg til store hager og terrasser, og til små balkonger eller urbane takterrasser. En del av sortimentet kan du se utstilt på Stasjonen.

Kampanjeperiode Cutter-serien: Varer til 31. mai 2022*
Kampanjeperiode Dania skjærebrett: Varer til 30. juni 2022*
Kampanjeperiode Catania: Varer til 31. august 2022*
Helios bålpanne: Varer til 31. august 2022*
*så lenge lageret rekker.

KJØP SKAGERAK HER


PALISSADE

Palissade fra Hay
Kampanjeperiode: 25. april - 31. mai

Tøff skandinavisk minimalisme møter moderne design. Hay vet å lage slitesterke utemøbler og Palissade-serien er intet unntak! Med samme overflatebehandling som Eiffeltårnet, tåler disse robuste hagemøblene det norske klimaet svært godt. Til tross for sitt harde ytre, har utemøblene utrolig god sittekomfort. Og er du av de som skyr vedlikehold, er dette tingen! Møbelserien består av mange deler og farger, med tilhørende puter til både benker og stoler. Nå får du 15% på hele Palissade-serien.

KJØP PALISSADE HER


TAVERNA

Taverna fra Bruka

Eksklusiv kampanje på sittegruppen Taverna fra Bruka.
Nå får du 10% rabatt hvis du handler utvalgte spisegrupper fra Taverna-serien. 

Svenske Bruka leverer praktiske utemøbler med en stilrent og skandinavisk uttrykk, som får en vakker patina over tid. Taverna-serien fra Bruka er laget av sertifisert teak og understell i metall. Stolene kan stables, og både benk og bord kan slås sammen - genialt! Innred hagen med nette og fine hagemøbler som holder seg like fint i åresvis. 

KJØP TAVERNA HER


SKAGEN SPISEGRUPPE

Eksklusiv kampanje - kun på Bolina! De ikoniske hagemøblene fra Skagerak varer år etter år, og det klassiske designet passer like godt på hytta, fjellet, på terrassen eller hjemme i hagen. Akkurat nå kan du sikre deg spisegruppen Skagen i teak, til en helt rå kampanjepris. Settet består av et spisebord, en sittebenk og to stoler. Puter til benk og stoler kan kjøpes i tillegg, og du kan også supplere med flere stoler, eller en ekstra benk ved siden av. Kampanjen gjelder så langt lageret rekker. 

NB: Vi får kun inn et begrenset antall, så her bør du være rask! Forventet levering er mars/april for første leveranse, og mai/juni for andre leveranse.

KJØP SKAGEN SPISEGRUPPE HER


BRASILIA LOUNGE CHAIR

Brasilia Lounge Chair fra Menu
Kampanjeperiode: 1. mars - 30. juni

Skandinavisk design møter brasiliansk modernisme i Menu sin nyeste stol designet av den norske duoen, Anderssen & Voll. Takket være sin robuste ramme, overdrevne armlener og myke materialer, tilbyr Brasilia Lounge Chair en overlegen sittekomfort. Kjøp en stol i dag - og få med en tilhørende puff helt gratis!

KJØP BRASILIA LOUNGE CHAIR HER


POST TABLE + POST CHAIR

Post Table + Post Chair  fra Fredericia
Kampanjeperiode: 1. mars - 30. juni 2022

Post Table er et spisebord med minimalistisk og tidløst design laget i solid eik. Bordet er designet av Cecilie Manz for Fredericia og gjenspeiler Fredericias kjærlighet for håndverk og verdsettelse av autentiske materialer. Bordet finnes i flere utførelser og ulike størrelser, slik at du kan finne akkurat det spisebordet som passer deg og ditt hjem.

Post Chair er en polstret spisestol med en funksjonell form som ren og målrettet. Kryssfinérsettet og -ryggen er lette, men solide, mens armlenene gir akkurat nok støtte med minimal bruk av plass. Stolen har polstret sete som gir ekstra komfort. Finnes i flere utførelser.

KJØP POST COLLECTION HER


SWOON LOUNGE FRA FREDERICIA

Swoon Lounge fra Fredericia
Kampanjeperiode: 14. mars - 31. juli 2022

Stolen som har alt vi ønsker oss: prima sittekomfort og et fantastisk design! Swoon Lounge er designet av Space Copenhagen for Fredericia og kan bli din til kampanjepris. Stolen finnes i en rekke tekstiler og fargekombinasjoner. Er du på jakt etter en magisk god lenestol, er Swoon Lounge som skapt for deg!

KJØP SWOON HER