Kampanjer

Eksklusive møbelkampanjer

Vi samarbeider tett med våre kjente leverandører, og fra tid til annen får vi lov til å tilby deg varer til fantastiske kampanjepriser på møbler og interiør. Kampanjene gjelder utvalgte tekstiler og materialer - i en begrenset periode. Ta gjerne turen innom våre butikker hvor produktene er utstilt. Her har du muligheten til å prøvesitte møbler, kjenne på kvaliteten på stoffer og se de mange valgmulighetene som finnes. Velkommen innom for å titte, prøvesitte og bli inspirert!

Kampanjeperiode: 22.9. - 15.10.

Praktiske oppbevaringsmøbler, speil og hyller i lun, europeisk eik. Form & Refine former og foredler de reneste materialer fra lokale skoger, og sånn blir det varige møbler av.

SE MER HER

Kampanjeperiode: Så lenge lageret rekker

Akkurat nå får du 15% rabatt på den anerkjente Folkestolen i lys oljet eik. Kampanjen gjelder kun et begrenset antall stoler, som kommer på lager i uke 44.

SE STOLEN HER

Kampanjeperiode: 1.9. - 31.12.

Klassikeren, The Spanish Chair, designet av anerkjente Børge Mogensen, kan nå bli din til kampanjepris!

SE MER HER

Kampanjeperiode: 1.9. - 31.12.

Gervasoni har lenge vært elsket hos interiørstylistene verden over med sitt avslappede og ikoniske utseende. Møblene er rause og luftige, med tekstiler av høy kvalitet. Frem til 31. desember, får du med et gratis trekk i fargen Lino Bianco, når du kjøper et Gervasoni-møbel med avtagbart trekk.

SE MER HER