Kampanjer

EKSKLUSIVE DESIGNKAMPANJER
FRA KJENTE MERKEVARER

 Vi samarbeider tett med våre kjente leverandører, og fra tid til annen får vi lov til å tilby deg varer til fantastiske kampanjepriser på møbler og interiør. Kampanjene gjelder i en begrenset periode. Ta gjerne turen innom våre butikker hvor produktene er utstilt. Her har du muligheten til å prøvesitte møbler, kjenne på kvaliteten på stoffer og se de mange valgmulighetene som finnes. Velkommen innom for å titte, prøvesitte og bli inspirert!

Grunnet pandemien, containermangel og redusert produksjonskapasitet er det mange av våre leverandører som for tiden har problemer med sine leveringer. Dette er dessverre en utfordring i hele bransjen som medfører ekstra ventetid på noen produkter - spesielt på varer og møbler med høy etterspørsel. Enkelte lagervarer kan ikke rebestilles, så her vil det være lurt å være rask dersom du ønsker å bestille noe. Vi gjør alt vi kan for at du skal få akkurat det du er på jakt etter. Om varen du ønsker er utsolgt, hjelper vi deg gjerne med å finne alternative produkter.

Kontakt oss gjerne på kundeservice@bolina.no hvis du ønsker mer informasjon om et produkt eller en serie, om bestilling, leveringstid eller frakt. 


 

UTVALGTE LAMPER FRA SANTA & COLE

Utvalgte lamper fra Santa & Cole
Kampanjeperiode: 18. oktober - 31. oktober 2021

Drømmer du om en designlampe fra Santa & Cole, bør du ta en titt på denne fantastiske kampanjen. Akkurat nå får du utvalgte lamper til kampanjepris! Her finner du bordlamper, gulvlamper og vegglamper til alle husets rom.

Santa & Cole er et lite selskap, med et bredt utvalg av belysning. Gjennom industrielt håndverk, fokuserer de på å tilpasse ulike elementer til alles bruk. Gjenstandene svarer på et behov eller spørsmål, og skal identifiseres med den beste bruksopplevelsen. Santa & Cole utvikler, ivaretar og sprer kunnskap gjennom designobjekter av høy kvalitet. Fokuset deres er å bevare historien, samtidig som man retter seg mot fremtiden.

Kampanjen varer ut måneden - frem til 31. oktober.


FOLKESTOLEN J39 FRA FREDERICIA

J39 fra Fredericia
Kampanjeperiode: 1. oktober - 31. desember 2021

Folkestolen - vår alles store favoritt! Designet av anerkjente Børge Mogensen tilbake i 1947, men like populær den dag i dag grunnet stolens allsigihet og enkle formspråk. J39 Folkestolen er laget i solid heltre med håndflettet sete i papirgarn. Akkurat nå får du den ikonsike stolen til spesialpris hos Bolina! Kampanjen gjelder bestselgerne i såpet eik og lys oljet eik - begge med naturfarget papirgarn slik stolen er best kjent!

Kampanjen varer ut året - frem til 31. desember.


 

LITTLE PETRA FRA &TRADITION

Lenestolen Little Petra fra &tradition
Kampanjeperiode: 1. oktober - 30. november 2021 

Hva med en ekstra deilig lenestol å krype opp i med pledd og varm drikke nå som høsten kommer? Har du hatt Little Petra på ønskelisten lenge, har vi en gavepakke til deg! Akkurat nå får du med en matchende puff helt gratis ved kjøp av lenestolen. Puffen er en ideell følgesvenn til den nette lenestolen som har en fantastisk sittekomfort. Bruker du både stolen og puffen sammen, får du en elegant loungeplass som inviterer til avslapping.

Kampanjen på Petra med gratis puff varer frem til 30. november. 


LATO FRA &TRADITION

Lato LN8 sidebord fra &tradition
Kampanjeperiode: 1. oktober - 30. november 2021

På jakt etter et sidebord helt utenom det vanlige? Møt Luca Nichettos unike design i bordet med navn Lato. Ved første øyekast ligner Lato en skulptur med den slanke, runde bordplaten balanserende på en oval base i nydelige marmor. Strukturen og bordplaten er laget i pulverlakkert stål, som komplimenterer den naturlige marmoren. Lato er et enkelt og tidløst sidebord som sømløst kan passe inn i alle hjem, men likevel stjele oppmerksomheten.

Frem til 30. november kan du skaffe deg dette smykket av et møbel til kampanjepris!


SPISESTOLER OG -BORD FRA HAY

Dining fra Hay
Kampanjeperiode: 1. oktober - 31. oktober 2021

Endelig kan vi samle venner og familie rundt bordet igjen! Bli klar for høstens smaksrike middager med gode samtaler og sene kvelder i spisestuen. Nå i oktober kan du spare 20% på flere spisebord og spisestoler fra danske Hay. Kampanjen er kun tilgjengelig ut oktober, så her lønner det seg å være rask.

Kampanjen varer ut oktober.


CALMO FRA FREDERICIA

Calmo fra Fredericia
Kampanjeperiode: 1. september 2021 - 30. november 2021

Er du på jakt etter en sofa med et enkelt og stramt uttrykk, som mykes opp av de organiske linjene? Sjekk ut Calmo fra Fredericia! Dette er sofaen du ikke vil reise deg fra.

Med Calmo-serien har Fredericia oppdatert den klassiske sofaen med et moderne uttrykk og uanstrengt eleganse. Sofaen passer inn i de fleste hjem, enten du liker det klassiske eller det stramme. Sofaen er fremstilt etter tradisjonelt håndverk og er svært robust. Frem til 30. november får du utvalgte modeller til kampanjepris. Sofaen står utstilt på Bolina, kom gjerne innom for en prat og prøvesitt!

Calmo er designet av den portugisiske designeren Hugo Passos. Utseende er enkelt og rolig, med rette linjer som konvergerer med diskrete, buede detaljer. Sofaen er designet for å utstråle en følelse av ro. Rammen på sofaen har tett polstring, mens de løse putene gir kontrasten og en uformell følelse i sofaens formalitet.


KJØP MØBEL, FÅ GRATIS TREKK

Kjøp møbel med avtagbart trekk fra Gervasoni, få med gratis trekk
Kampanjeperiode: 1. september 2021 - 31. desember 2021

Gervasoni har lenge vært elsket hos interiørstylistene verden over med sitt avslappende og ikoniske utseende. Sofaene er rause og luftige, med tekstiler av høy kvalitet.

Sitter du med tankene om å bestille et møbel fra det italienske merket? Akkurat nå og frem til og med 31. desember får du med et gratis trekk i fargen Lino Bianco, når du kjøper et Gervasoni-møbel med avtagbart trekk. Lino Bianco er et klassisk, hvitt trekk som har vært en soleklar favoritt i årevis. Stoffet er laget av 52% bomull og 48% lin, og kan vaskes på 60 grader. Fantastisk fint og veldig praktisk!

Ta turen til Stasjonen hvor du finner flere av møblene utstilt. Velkommen innom for en nærmere titt og mer informasjon om dette fantastiske merket. Våre kunnskapsrike ansatte er klare til å veilede deg gjennom materialer, tekstiler og de mange valgmulighetene Gervasoni har å by på.