Kjøpsbetingelser

Les gjennom våre kjøpsbetingelser for kjøp hos bolina.no. Når du gjennomfører et kjøp aksepterer du våre kjøpsbetingelser og det inngås en bindende avtale mellom deg som kunde og Bolina AS. Merk at kjøpsbetingelsene kan endres, og du bør derfor lese igjennom disse hver gang du gjennomfører et kjøp på bolina.no.

Selger
Alle produkter fra denne nettbutikken er solgt direkte fra:

Firmanavn: Bolina AS
Org.nr: 916 171 919
Adresse: Gamle Drammensvei 38, 1369 Stabekk
Telefon: 67 53 61 45
E-post: kundeservice@bolina.no

Kjøper
Kjøper er den forbruker som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Når du handler på bolina.no kan du velge om du vil handle som gjest eller registrere deg som kunde. Dette kan gjøres under Min side eller underveis når du foretar ditt første kjøp. Registreringen krever en gyldig e-postadresse.

Vi leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen.

Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år.

Kunden er selv ansvarlig for at riktig adresse og postnummer er oppgitt i profilen. Adresseendring gjøres på Min side. Registrert adresse vil være leveringsadresse, men det er mulig å legge inn en alternativ adresse på levering om ønskelig.

Alle priser hos Bolina AS er inkludert merverdiavgift. Det er ingen skjulte kostnader hos oss og prisen som oppgis i kjøpsøyeblikket inkluderer merverdiavgift, fakturagebyr og fraktkostnader. De ulike elementene er spesifisert i kassen som produktkostnad, merverdiavgift, frakt og fakturagebyr.

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK), inkl mva.

Vi tar forbehold om prisendringer og prisfeil på våre produkter.

Merk at tilbud gjelder så langt lageret rekker og innenfor de tidsrammer som det informeres om i vår markedsføring.

Vi tar forbehold om feil i vår lagerbeholdning. Dersom vi mangler noen av varene du har bestilt, vil vi sende varene vi har på lager og kreditere manglende vare(r), eventuelt kansellere bestillingen hvis vi ikke kan levere noen av varene.

Rabattkoder gjelder alltid for ordinære varer og ikke på allerede nedsatte varer. Enkelte rabattkoder er av personlig art og vi forbeholder oss retten til å avvise eventuelle salg og deaktivere rabattkoder dersom vi mistenker misbruk. Det er maksimalt tillatt én rabattkode per ordre.

Ved spesielle tilbud som har et krav for å få med en vare på kjøpet, må disse kravene være opprettholdt. Om du returnerer varer som gjør at kravet ikke opprettholdes, vil vi belaste deg for produktets ordinære verdi.

Alle våre størrelsesanbefalinger er veiledende og vil naturligvis ikke passe for alle. Dersom ditt produkt ikke passer, kan ikke Bolina AS stå til ansvar for valg av størrelse.

Bilder vi bruker i nettbutikken er illustrative og kan dessverre avvike fra varens faktiske utseende pga. lys og materiale.

Bolina AS kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen.

Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

Ved betaling med faktura, blir fakturaen til kjøperen utstedt ved forsendelsen av varen. Betalingsfristen fremgår av fakturaen og er på minimum 14 dager fra mottak.

Kjøpere under 18 år kan ikke betale med etterfølgende faktura.

Klarna faktura
Når du velger å kjøpe med Klarna faktura handler du trygt og enkelt på bolina.no. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

- Få varen hjem før du betaler
- Betalingstid er alltid minst 14 dager
- Du behover aldri å oppgi kortinformasjon
- 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven (gjelder bare forbrukerkjøp og gjelder ikke for varer og tjenester som f.eks. spesialtilpassede varer).
- Du kan laste ned dine fakturaer på klarna.no
- Mulighet for delbetaling (tilbys bare privatpersoner)

Betalingsvilkår
Kredittiden er minst 14 dager fra fakturadato. Det kan, når det indikeres i kassen, tilbys en lengre kredittid på 30 dager fra fakturadato. Faktura sendes sammen med pakken du har bestilt fra Bolina. I henhold til avtalen med nettbutikken kan fakturaavgift tilkomme.

Hvis du ikke betaler fakturaen innen fristen vil det tilkomme et purregebyr på 67 kr, samt en forsinkelsesrente på 8,50%. Ved fortsatt utelatt betaling sendes et inkassovarsel med nytt purregebyr fra Klarna. Kravet blir deretter sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe.

Kredittsjekk
Når du velger Klarna som betalingsløsning vil det bli gjort en kredittsjekk av deg. Dersom kredittsjekk blir foretatt, vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post.

Omgjøring av faktura til fleksibel delbetaling
På din faktura kan du bli tilbudt å betale et lavere beløp i stedet for å betale hele fakturaen med en gang. Om du velger å betale et lavere beløp enn totalbeløpet, anses dette som en søknad om å endre fakturaen til fleksibel delbetaling (Klarna Konto). Du betaler da i egen takt, men minst 95 kr per måned. Klarna Konto er en rammekreditt som kan benyttes for kjøp av varer og tjenester fra nettbutikker som tilbyr Klarna Konto. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse. Klarna Konto tilbyr forbrukeren mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag samlet på en månedlig faktura, i stedet for å betale hele beløpet med en gang for det enkelte kjøp. Din kredittgrense er som høyst 5000 kr. Dersom du fikk ditt første kjøp på delbetaling eller betalingsutsettelse godkjent på et beløp som er høyere enn 5000 kr, er det dette beløpet som er din kredittgrense. Kredittgrensen fremgår også på avtalens førsteside. Vilkårene for Klarna Konto fremkommer nedenfor.

Ved et kjøp på f.eks. 5000 kr tilkommer ingen etableringsgebyr. Årsrenten er 22% og månedlig administrasjonsgebyr er 45 kr, hvilket utgjør en effektiv rente på 48,56%. Prisen på kredittkjøpet blir da 6156 kr med 12 delbetalinger på 513 kr stk. Dette eksempelet forutsetter at delbetalingen skjer over et år.

Allmenne vilkår finner du her.

Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

Bruk av personopplysninger
Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna bruker personopplysninger først og fremst for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og til markedsføring. Ditt kundenummer hos Klarna er ditt fødselsnummer. Se Klarna sine retningslinjer for personvern for en nærmere beskrivelse av hvordan de håndterer personopplysninger.

Ved å benytte Klarna sine betalingsløsninger, godkjenner du at vi anvender dine personopplysninger i henhold til Klarnas retningslinjer for personvern, inklusiv eventuell overføring til særskilt utvalgte samarbeidspartnere eller stater utenfor EU/EØS-området.

Bolina behandler persondata ifølge Lov og Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med eksterne register.

Dersom minnelig løsning ikke oppnås etter mekling i Forbrukerrådet, kan partene begjære at Forbrukerrådet fremmer tvisten for Forbrukertvistutvalget. Vedtak fattet av Forbrukertvistutvalget blir rettskraftige én måned etter forkynning. Før vedtaket får rettskraft, kan partene bringe tvisten inn for tingretten. Saken skal i utgangspunktet anlegges ved forbrukerens verneting.