MAGASINET

by bolina

Smykker fra Romanin
Tidløs minimalisme møter spennende former gjennom skandinaviske designprinsipper. Bli kjent med de fantastisk fine smykkene fra Romanin
Les mer
Solide kjølebokser fra Yeti

Om du er på jakt etter en kjølebag av høy kvalitet, som vil holde maten og drikken din kald og frisk over lang tid - bør du sjekke ut de solide produktene fra Yeti!

Les mer
Sesongens mykeste strikk
Nå er det endelig tid for myk, varm og god strikk! For er det noe vi på Bolina elsker, så er det strikk som varmer. Vi har et stort utvalg av gensere med høy hals, vester med detaljerte mønstre og myke kvaliteter som ull og kashmir.
Les mer
Hansker av førsteklasses håndverk
Det danske hanskemakeriet ble grunnlagt allerede i 1811 og har siden den gang levert hansker og lærvarer til kongefamilier og kjente personer. De bestselgende hanskene er et resultat av bærekraftig design, kvalitetshåndverk og kulturarv.
Les mer
Lampedesign fra Santa Cole
Spanske Santa & Cole har et bredt utvalg av belysning laget av anerkjente designere. Gjennom industrielt håndverk fokuserer produsenten på kvalitet og detaljer.
Les mer
Designerne fra Menu
Flere kreative og talentfulle designere samarbeider med det danske merket Menu - her kan du bli kjent med tre av dem og se deres lampedesign.
Les mer
Nattlamper fra Kelys
Franske Kelys leverer innovative designprodukter, blant annet de morsomme og praktiske nattlampene. Lampene gir hele 7 forskjellige farger!
Les mer
Den store belysningsguiden

Lyskvalitet er mye viktigere nå enn før. Et rom trenger gjerne dobbelt så mye lys som man tror. Belysning er en viktig del av interiøret og et supplement til rommet. Å lyssette et hjem kan være vanskelig. Vi har derfor samlet våre beste tips slik at du velger riktig belysning til ditt hjem.

Les mer
Riviera Dreams
Riviera Dreams er navnet på høstens kolleksjon fra Anni Lu, og får oss til å drømme etter livet på rivieraen. De nye smykkene finnes i herlige fargekombinasjoner som er perfekte å kombinere med hverandre.
Les mer
Slik dekker du bordet til konfirmasjon
Skal du feire konfirmasjon, dåp eller en annen stor anledning er det gøy å dekke et innbydende, vakkert og personlig bord. Bolina-Hanne deler sine tips til et morsomt konfirmasjonsbord.
Les mer
Antrekk til dåp og konfirmasjon
Skal du i konfirmasjon eller dåp, men er usikker på hva du bør ha på deg? Mange velger bunad, men det finnes mange fine alternativer til pene antrekk. Vi har samlet fire antrekk til selskapelighetene denne høsten.
Les mer
Sesongens jakker og kåper
Er det et plagg du bør ha i garderoben, så er det en god og tidløs kåpe. Møt høsten i sesongens fineste jakker og kåper fra Isabel Marant Étoile, Dorothee Schumacher og Harris Wharf London. Vi har plukket ut fem kåper vi vil flytte inn i denne høsten.
Les mer
En mester i snitt, mønster og komfort
Ulla Johnson har akkurat det DNA-et vi på Bolina digger! Klassiske snitt, naturlige materialer og et lett bohemsk uttrykk. Se høstens kolleksjon her.
Les mer
Calmo fra Fredericia
Er du på jakt etter en sofa med et enkelt og stramt uttrykk, som mykes opp av de organiske linjene? Calmo er sofaen du ikke vil reise deg fra!
Les mer
Vesker vi elsker
Vi kommer ikke utenom vesker når vi snakker om tilbehør som løfter antrekket. I veskegarderoben liker vi å ha ulike typer vesker til ulike anledninger. Bli kjent med våre veskefavoritter fra Cala Jade, Jerome Dreyfuss og O My Bag.
Les mer
Bli kjent med Gervasoni
Gervasoni er et italiensk merke som lenge har vært en favoritt hos interiørstylistene med sitt avslappende og ikoniske utseende. Sofaene er rause og luftige, med tekstiler av høy kvalitet.
Les mer
Bærekraftige sko fra Veja
Veja er kjent for sitt fokus på rettferdig handel, bærekraft i alle ledd og en miljøvennlig produksjon. Nå er endelig en ny kolleksjon med sneakers her!
Les mer
Sofistikerte og komfortable hverdagsklær
Graumanns kolleksjoner er kjent for sitt skandinaviske uttrykk og er designet for å styrke og fremme kvinners personlighet. Det danske merket har et mål om å designe sofistikerte hverdagsklær, som er komfortable, tidløse og elegante.
Les mer
Rustikke stearinlys fra Støberiet
Støberiet er et lite dansk merke som har produsert stearinlys i over 15 år. Lysene er laget av 100% ren vegetabilsk stearin, og har en matt og rustikk overflate.
Les mer
Når lys blir kunst
Skulpturer eller stearinlys? Det siste året har vi sett lys i mange spennende former og varianter, som er som små kunstverk i seg selv. 
Les mer
Rust ´n Roses
Rust ´n Roses er navnet på Himlas høstkolleksjon, hvor rustbrune og brente toner spiller hovedrollen. Kolleksjonen henter inspirasjon fra varmere breddegrader og skaper en varm, lun og rustikk look sammen med natur og mørkebrune nyanser.
Les mer