MAGASINET

by bolina

Slik dekker du bordet til jul

Vi gleder oss til julens mange måltider med familie og venner samlet rundt bordet, og da er det gøy å gjøre litt ekstra ut av borddekkingen. La deg inspirere av våre to julebord.

Les mer
Varig og tidløst fra Kokoon
Med et stort ønske om tidløshet og bærekraft, designer danske Kokoon klær du kan ha i garderoben din for alltid. Allsidige klassikere laget for gjentatt bruk, som overgår sesonger og kortvarige trender.
Les mer
Rengjøring med Kinfill

Rengjøring gjort enkelt og miljøvennlig, med bærekraft som viktigste drivkraft. Kinfill er et rengjøringsmerke som revolusjonerer såpen du bruker i hjemmet. Her er det ingen frakt av vann, ingen plast, mindre søppel og omtanke for miljøet. Også lukter det helt vilt godt!

Les mer
Slik pynter du årets adventsstake
Lag ditt eget DIY-prosjekt og pynt adventsstaken slik du ønsker for et personlig og unikt preg. Se hvordan vi har pyntet tre ulike adventsstaker her.
Les mer
Gavetips til farsdag

Søndag 13. november er det farsdag og vi ser frem til å hedre pappa med ekstra mye oppmerksomhet på dagen. Stell godt med din pappa - lag en god frokost, gi et koselig kort og overrask med en liten gave.  i har plukket ut 10 fantastiske gavetips som garantert vil glede.

Les mer
5 antrekk til festsesongen

Endelig er det den tiden på året for festligheter, julebord og familieselskap. Vi gleder oss til å finne frem festantrekk, pensko og tilbehøret som gir det lille ekstra til antrekket. Trenger du inspirasjon til hva du skal ha på deg, har vi stylet fem antrekk som gjør deg klar til fest.

Les mer
Fine jewelry fra Kolours
Diamanter med en nordisk vri fra det smykkehuset Kolours. Passende oppkalt etter de uttalige edelstenene i sine kolleksjoner, feirer norske Kolours individualitet og selvuttrykk med sine oppløftende skatter i hverdagen.
Les mer
Bolina x Shepherd
Varm, god og ubeskrivelig myk! Denne drømmen av en tøffel har vi designet sammen med våre venner i svenske Shepherd. Årets desidert beste julegave til en du er glad i - eller til deg selv.
Les mer
Varme jakker fra norske Attic
Si hei til norske Attic! Harald og Rune har laget en kolleksjon med passform og egenskaper tilpasset nordisk stil og vær, designet for å vare. Dette er jakkene vi vil bo i hver eneste høst og vinter - ikke rart disse løper ut av butikk i rekordfart!
Les mer
Bolinas bestselgere
Med høstens crispy luft og mørke kvelder, kommer ønsket om en lun stemning inne. Bestselgerne som går igjen denne høsten gjenspeiler sesongens fargepalett i deilige jordtoner og kamelfargede valører. Vi heller mot det som gjør innekosen komplett.
Les mer
Moismont

Lukten av epler og friskt regn, og den beroligende stillheten du kun finner på landsbygda. Slik beskrives den varme og lune vintagefølelsen fra Moismont best. Moismont er både en merkevare og et univers, med et ønske om autensitet, en retur til røttene våre og nærhet til naturen.

Les mer
Sesongens jakker og kåper

Er det et plagg du bør ha i garderoben, så er det en god og tidløs jakke. Når det kommer til denne sesongens essensielle jakker og kåper, er dette variantene du bør investere i nå og bruke i alle årene som kommer.

Les mer
Overlegen funksjonalitet fra Wild Things

Grunnlagt av eventyrlysne fjellklatrere og moderne friluftspionerer. Wild Things er et merke du må bli kjent med, for her snakker vi jakker med overlegen funksjonalitet! 

Les mer
Den store belysningsguiden

Lyskvalitet er mye viktigere nå enn før. Et rom trenger gjerne dobbelt så mye lys som man tror. Belysning er en viktig del av interiøret og et supplement til rommet. Å lyssette et hjem kan være vanskelig. Vi har derfor samlet våre beste tips slik at du velger riktig belysning til ditt hjem. 

Les mer
Hannes rundstykker
Hver gang Hanne reiser på hytta, lager hun deilige, hjemmebakte rundstykker. Og med en superenkel oppskrift som ikke krever så mye tid! Ingen elting eller hokus pokus - bare verdens enkleste rundstykker. Lag en stor porsjon, så kan du fryse ned til senere.
Les mer
Echo Beach fra Anni Lu
Fargene, følelsene og strukturene som bare Anni Lu kan levere med sine ikoniske smykker.! Høstens kolleksjon henter inspirasjon fra surferne på 70-tallet, som gjenspeiles i både farger og materialvalg i smykkene.
Les mer
Parfyme fra Son Venin
Hvis du bryr deg om duft - sjekk ut Oslo-baserte Son Venïn. Kolleksjonen består av alt fra rene og enkle dufter, til mer komplekse komposisjoner. Alle duftene er laget av de beste inrediensene Finn din nye signaturduft fra Son Venïn!
Les mer
Fransk design i verdensklasse fra Isabel Marant Étoile
Fall 2022 fra Isabel Marant er endelig på plass i butikken og dette er noe av det råeste vi har sett! Marant sin høstkolleksjon vei for en minimalistisk sesong med fokus på det essensielle i garderoben. Detaljer i kolleksjonen fanger vår oppmerksomhet og gjenspeiler Marants enestående håndverk og kreativitet.
Les mer
Sesongens kuleste boots
Boots er svært allsidig og passer perfekt til både jeans, kjole og skjørt. Om du liker med eller uten snøring, høyt skaft eller kraftig såle så har vi flere varianter du vil elske.
Les mer
Slik vedlikeholder du klærne dine
For at klærne skal vare lengre, er det viktig med riktig bruk, pleie, vedlikehold og rengjøring. Steamery lager smarte, minimalistiske og moderne klespleieprodukter som hjelper deg å ivareta innholdet i garderoben.
Les mer
Tidløs hverdagsluksus fra Vince

Tidløs hverdagsluksus er stikkordet bak det Los Angeles-baserte merket, Vince, med Caroline Belhumeur i spissen. Merket er spesielt kjent for kvalitetsplagg i cashmere og silke, men på en fin og avslappet måte.

Les mer