MAGASINET

by bolina

Color & Co
Myk opp hjemmet med rullegardiner laget av naturlig bambus i kjent skandinavisk stil. Gardinene er enkle å dekorere hjemmet med og skaper en lun og god stemning i ethvert rom. Ettersom de er mørkleggende, skjermer de også godt for innsyn og lys.
Les mer
Velduftende hud- og kroppspleie
Med en visjon om å lage produkter helt uten kompromiss er produktene fra Sprekenhus basert på 100% naturlige ingredienser. Skjem bort huden din!
Les mer
Your summer event wardrobe
Endelig kan vi fylle sommeren med eventer, festivaler, sommerfester og middager ute. Fra kjoler og enkle skjorter til sesongens essensielle sandaler. Enten det er bryllup, hagefest eller bare for en kveld ute - her er antrekkene til ditt neste sommereventyr med allsidige plagg i hovedrollen.
Les mer
Vannmelonsalat

Oppskrift på sommerens beste vannmelonsalat serveres her. Vannmelon og fetaost er virkelig en deilig kombinasjon!, sammen med deilige smaker av oliven, lime, mynte og bladpersille som kompletterer hverandre. Smaken er frisk, salt og sprø - en fest for ganen!

Les mer
Bli med på piknik
Med det varme sommerværet på plass ligger alt tilrette for en piknik ute i naturen. Flytt måltidet ut og nyt ettermiddagssol, kveldsbris og gode stunder med familie og venner ute i det fri. Fyll piknikkurven med det du liker aller best.
Les mer
Farger i sommergarderoben
Ønsk sommer og sol velkommen med freshe farger i garderoben som løfter humøret og gir energi. Regnbuens farger og nyanser reflekteres i plaggene vi ser denne sesongen. Dryss litt lekenhet inn i hverdagsantrekkene dine ved å bytte ut enkle klassikere med farger som popper, eller miks og match i uventede kombinasjoner. Her er fem stylingstips som hjelper deg å omfavne et bredt spekter av lekne farger.
Les mer
Coffee Table Books vi elsker
New-Mags tilbyr et nøye kuratert utvalg av de fineste livsstilsbøkene med fantastiske bilder og spennende innhold. Bøkene er fylt med inspirasjon, oppskrifter, tips og triks.
Les mer
The Ultimate Gift Edit

Når vertskapet byr på selskap, husrom, mat og drikke, er det hyggelig å gi bort en liten ting for å vise takknemlighet og omtanke. Fra praktiske bøker til de mykeste tekstiler, disse utvalgte gaver vil både familie og venner elske. La deg inspirere av sesongens beste gavetips som virkelig gleder!

Les mer
Borddekking til 17. mai
Mai er den store festmåneden og byr på mange selskaper med familie og venner på besøk. Nasjonaldagen feires med frokost og tapas, og i den anledning har vi dekket bordet til den store festdagen. Utsøkt lin, servise i porselen og grønne kvister fra hagen skaper en innbydende ramme rundt 17. mai-frokosten.
Les mer
The Spanish Collection
The Spanish Chair ble designet av Børge Mogensen i 1958 og har siden den gang blitt produsert av Fredericia. Det kompromissløse håndverket og materialvalget har gjort stolen til et ettertraktet designikon.  Børge Mogensen (1914-1972) er en av de mest innflytelsesrike...
Les mer
Margas fra &tradition
Margas er en deilig og elegant lenestol som gir deg komfort og tilfører et lunt uttrykk til interiøret. Stolen er designet av Louise Liljencrantz for &tradition.
Les mer
Antrekk til festdagene
Mai er den store festmåneden med nasjonaldag, konfirmasjon, barnedåp og bryllup på løpende bånd. Skal du i selskap, men er usikker på hva du bør ha på deg? Mange velger bunad, men det finnes flere fine alternativer til pene antrekk. Vi har samlet fem antrekk til selskapene denne våren. Finn frem høye hæler, en kul veske og tilbehør som topper antrekket - så er du klar for fest!
Les mer
Den store borddekkingsguiden

Vi elsker å fylle hjemmet med gjester til feiring av større begivenheter og mindre formelle middager. En av våre store lidenskaper er å sette sammen originale oppdekninger. Vi serverer våre beste tips for en gjennomført og helhetlig borddekking, slik at du kan gjenskape den samme stilen hjemme eller finne inspirasjon til ditt unike bord.

Les mer
Bolina 35 - det ideelle kaffebordet
Vi lanserer vårt aller første møbel i samarbeid med den norske designeren, Leon Borge Montgomery. Skandinaviske designprinsipper møter inspirasjon fra det japanske universet, og resulterer i et tidløst bord som passer inn i alle hjem. Bolina 35 er det ideelle kaffebordet!
Les mer
I hagen til Cathrine
I en idyllisk hage på Høvik finner vi Bolina-Cathrine hele sommeren. Cathrine er en av Bolinas eiere, og hagen hennes inviterer til avslapping, ro og hyggelige sommerdager med familie og venner. La deg inspirere av hvordan Cathrine har skapt en innbydende uteplass med produkter fra Bolina og Stasjonen.
Les mer
Turtøy møter hverdagsklær
Gramicci er eksperter på plagg som vasker vekk linjene mellom utendørsbruk og casual wear. Gramicci vet alt om hvordan man lager et plagg som kommer til å vare.
Les mer
Mark Kenly Domino Tan
Mark Kenly Domino Tan skaper de vakreste plagg med karakter og skreddersydde detaljer i de fineste kvaliteter. MKDT er spesielt kjent for sin særegne stil.
Les mer
Sofistikerte og komfortable hverdagsklær
Graumanns kolleksjoner er kjent for sitt skandinaviske uttrykk og er designet for å styrke og fremme kvinners personlighet. Det danske merket har et mål om å designe sofistikerte hverdagsklær, som er komfortable, tidløse og elegante.
Les mer
Tidløs hverdagsluksus fra Vince

Tidløs hverdagsluksus er stikkordet bak det Los Angeles-baserte merket, Vince, med Caroline Belhumeur i spissen. Merket er spesielt kjent for kvalitetsplagg i cashmere og silke, men på en fin og avslappet måte.

Les mer
Vakre kunstverk fra Slowdown Studio
Som et lite kunstverk! Disse pleddene er virkelig noe for seg selv. Slowdown Studio inviterer til å omfavne de langsomme øyeblikkene i livet. Slow down – ta det rolig.
Les mer
Gridelli gir måltidet en ekstra dimensjon
Ta matopplevelsene til nye høyder med svensk-italienske Gridelli. Dette er balsamico og olivenoljer på sitt aller beste med en upåklagelig kvalitet! Håndplukket og presset med den største kjærlighet til faget og den italienske matkulturen. Gridelli startet som en kombinert restaurant og...
Les mer