MAGASINET

by bolina

Ledende pionerer
Italienske Fiam har fokus på kvalitet og vedlikeholdsfrie utemøbler med utmerket komfort. Fiam anses som en av de ledende pionerene innen utemøbler og leverer den optimale stolen for avslapping i finværet! Med et minimalistisk design, lav vekt og justerbare nivåer på ryggen er dette sesongens store favoritt!
Les mer
Outdoor Collection fra Ethnicraft
Ethnicraft mener god design underbygges av kvalitetsmaterialer som utvikler seg med årene. I år har de lansert en egen kolleksjon med utemøbler.
Les mer
Allsidige hagemøbler fra FDB

Sammen er en serie med hagemøbler designet av Thomas Alken. Serien består av enkle, klassiske og slitesterke møbler i teak som egner seg meget godt til utebruk. Møblene kan kombineres sammen for et flott helhetsinntrykk.

Les mer
Mother
Bli kjent med jeans fra Mother, som tilbyr et stort utvalg av passformer og vask, som appelerer til et bredt spekter av mennesker. Mother lager sine jeans med fokus på en bærekraftig produksjon, minimalt med overskudd av materialer og etisk arbeidspraksis.
Les mer
Easter in the city: Oslo
Mange ferierer på hytta i påsken, men det er masse spennende man kan finne på i Oslo også. Her har du våre beste tips til hva du kan finne på i hovedstaden.
Les mer
Guide til Paris
Foruten Eiffeltårnet er det mye spennende å se i Paris. En rusletur rundt i byen er en fantastisk måte å bli kjent og oppdage steder og skjulte perler som Paris har å by på. Vi har samlet våre beste tips til hot spots som er verdt en visitt i den franske hovedstaden.
Les mer
The Living Room Edit
Stuen er et av husets viktigste rom. Her skal det være rom for avslapning og kos, middager med venner og familie, og kanskje hjemmekontor og hobbyer. Vi synes det er viktig å innrede stuen etter funksjon og behov, slik at rommet kan brukes akkurat på den måten du har tenkt og ønsker. 
Les mer
Guide til Palma
Bolina-Hanne har vært på ferietur til Palma og har gitt oss sine beste tips til steder og hot spots på den idylliske øyen. Et ideelt sted for ferie hvor du både kan slappe av på stranden eller oppdage idylliske steder med spennende historie som strekker seg langt tilbake i tid.
Les mer
Guide til København
Vi har vært på innkjøp i København og samlet våre beste tips til hvor du bør spise, shoppe og bo når du besøker den danske hovedstaden. Finn dine nye favoritter blant restauranter, butikker og hoteller her.
Les mer
Interiørguide til hytta på fjellet

Hytta - kanskje det beste stedet for rekreasjon, avslapping og hygge med familie og venner. Her skal det være lunt og et godt sted å være. Akkurat dette har Bolina-Hanne og mannen Per skapt i den sjarmerende fjellhytta på Kvitfjell, som byr på en spennende blanding av teksturer og materialer, i kombinasjon med unike og plassbygde løsninger. La deg inspirere av hvordan Bolina-Hanne har innredet sin hytte på fjellet.

Les mer
Unik keramikk fra Studio Arhoj
Studio Arhoj produserer unik keramikk for hånd. Produktene er glaserte og det finnes ingen produkter som er helt identiske. Miks gjerne flere ulike farger og nyanser sammen.
Les mer
Cala Jade

Cala Jade er et merke med base i Oslo, som alltid er på jakt etter det spesielle og lille ekstra. Med sin kjærlighet og lidenskap for kvalitetslær og materialer, skaper de helt rå vesker og tilbehør med sofistikerte detaljer i ekte, god håndverkstradisjon.

Les mer
Pacifico fra Anni Lu
Fargene, følelsene og strukturene som bare Anni Lu kan levere med sine ikoniske smykker. Vårens kolleksjon, Pacifico, henter inspirasjon fra amerikansk surfekultur og -livsstil, som gjenspeiles i smykker, armbånd og øredobber.
Les mer
Trinidad 3398
Den dekorative spisestolen Trinidad 3398 er designet av den danske designeren, Nanna Ditzel. Stolen har et moderne og tidløst uttrykk, tar lite plass og kan stables sammen.
Les mer
Ana fra Fredericia
Ana skaper det perfekte samlingspunktet i stuen eller på kjøkkenet. Det solide spisebordet kombinerer tidløs design, solid håndverk og fleksibel funksjonalitet. Vi bare elsker det enkle og enestående designet! Spisebordet er designet med en massiv treramme og en innbygget uttrekksfunksjon...
Les mer
Lato Table fra &Tradition
På jakt etter et sidebord helt utenom det vanlige? Møt det unike bordet, Lato, fra &tradition! Et smykke i hjemmet designet av italienske Luca Nichetto. Ved første øyekast ligner Lato en skulptur med den slanke, runde bordplaten balanserende på en...
Les mer
Fastelavnsboller med pistasjkrem

Vi har laget verdens beste fastelavnsboller med deilig pistasjkrem fra Gridelli og karamellsaus fra Pärlans. Kan det bli bedre?

Les mer
Kransekaketårn
Imponer med å lage et blikkfang av en kake. Kransekaketårnet kan serveres til fest, bursdag og høytider. Eller hva med å gi bort en kransekake i gave?
Les mer
Lag din egen vårbukett
Ditt eget DIY-prosjekt! Lag en blomsterbukett som garantert gir vårstemning og varer livet ut. Se vårbuketten vi har laget og bli inspirert til å sette sammen din unike bukett.
Les mer
Blomstrende vårstemning
Våren nærmer seg og med blomster fra Mr Plant skaper du den beste vårstemningen i hjemmet! De naturtro silkeblomstene varer for alltid og pynter opp ethvert rom.
Les mer
Harris Wharf London
Harris Wharf London. Det var her det hele startet i 2010, da Acchiardi-søsknene Giulia og Aldo grunnla merkevaren. Guilia bruker familiens lange erfaring med med tekstilhånderk og innovasjon, sammen med hennes egne instinkter for å designe de enestående kolleksjonene. 
Les mer