MAGASINET

by bolina

Mother
Bli kjent med jeans fra Mother, som tilbyr et stort utvalg av passformer og vask, som appelerer til et bredt spekter av mennesker.
Les mer
Hannes rundstykker
Hver gang Hanne reiser på hytta, lager hun deilige, hjemmebakte rundstykker. Og med en superenkel oppskrift som ikke krever så mye tid.
Les mer
Guide til Paris
Foruten Eiffeltårnet er det mye spennende å se i Paris. Oppdag steder, hot spots og skjulte perler som Paris har å by på.
Les mer
Bli kjent med FWSS
FWSS er en stor Bolina-favoritt! Det norske merket har en klar filosofi om at klærne de skaper skal være tidløse og aktuelle gjennom alle de fire årstidene.
Les mer
Mark Kenly Domino Tan
Mark Kenly Domino Tan skaper de vakreste plagg med karakter, særpreg og skreddersydde detaljer i de fineste kvaliteter.
Les mer
Den store belysningsguiden

Lyskvalitet er mye viktigere nå enn før. Et rom trenger gjerne dobbelt så mye lys som man tror. Belysning er en viktig del av interiøret og et supplement til rommet. Å lyssette et hjem kan være vanskelig. Vi har derfor samlet våre beste tips slik at du velger riktig belysning til ditt hjem. 

Les mer
Harris Wharf London
Harris Wharf London designer enestående kolleksjoner med kåper og jakker, basert på tradisjon, tekstilhåndverk og innvasjon. 
Les mer
Mist fra &tradition
Bli kjent med lampeserien, Mist, fra &tradition, som henter inspirasjon fra det første morgenlyset.
Les mer
TOAST
TOAST skaper og kuraterer enkle, funksjonelle og vakre klær, og streber etter en mer gjennomtenkt livsstil.
Les mer
Tropicana fra Anni Lu
Fargene, følelsene og strukturene som bare Anni Lu kan levere med sine ikoniske smykker. Se høstens kolleksjon.
Les mer
Ulla Johnson
Ulla Johnson har akkurat det DNA-et vi på Bolina digger! Klassiske snitt, naturlige materialer og et lett bohemsk uttrykk. Se nyhetene her!
Les mer
Bærekraftige sko fra Veja
Veja er kjent for sitt fokus på rettferdig handel, bærekraft i alle ledd og en miljøvennlig produksjon. Nå er en ny kolleksjon med sneakers her!
Les mer
Cala Jade

Cala Jade er alltid er på jakt etter det spesielle og lille ekstra. Med lidenskap for kvalitetslær og materialer, skaper de helt rå vesker.

Les mer
Smykker fra Romanin
Tidløs minimalisme møter spennende former gjennom skandinaviske designprinsipper. Bli kjent med de fantastisk fine smykkene fra Romanin
Les mer
Mønsterdesign
Tysk presisjon og kunstnerisk teft beskriver de fantastiske plaggene fra ODEEH. Mønsterdesign møter farger og ekstreme snitt.
Les mer
Hverdagsplagg fra CO
CO designer klassiske favoritter, slik at du kan bygge en tidløs garderobe med plagg du kan bruke for alltid.
Les mer
Hverdagsluksus

Tidløs hverdagsluksus er stikkordet for Vince. Merket er spesielt kjent for kvalitetsplagg i cashmere og silke.

Les mer
Parfyme fra Son Venin
Hvis du bryr deg om duft - sjekk ut Oslo-baserte Son Venïn. Kolleksjonen består av alt fra rene og enkle dufter, til mer komplekse komposisjoner.
Les mer
Autumn Dinner Party
Med tekstiler i jordtoner og brune farger, dekker vi bordet til en koselig høstkveld med venner og familie. Ingenting er bedre enn å samle gjengen til en deilig og varm suppe, og prate om alt og ingenting over bordet. Her...
Les mer
Ripsterte
En terte med sesongens bær passer perfekt til sensommeren og høsten. Vi har laget en variant med rips, plukket fra hagen til Bolina-Cathrine.
Les mer
Karrisuppe
En deilig suppe smaker ekstra godt på hustrige høstkvelder, og denne karrisuppen skal vi definitivt servere ofte denne sesongen.
Les mer