MAGASINET

by bolina

Rejina Pyos tidløse signaturplagg
Med fokus på tidløse plagg, er Rejina Pyo en motvekt til raskt skiftende trender i motebildet. Den koreanske designeren er kjent for sine signaturplagg med skulpturell skjønnhet, uventede mønstre og fantastiske kvaliteter.
Les mer
Delikate smykker fra Plant Plant
Plant Plant er et japansk merke som produserer de vakreste håndlagde smykkene i gull, porselen, diamanter og edelstener. Floral tematikk og geometriske former forenes på en elegant og uventet måte.
Les mer
Slik dekker du bordet til jul

Vi gleder oss til julens mange måltider med familie og venner samlet rundt bordet, og da er det gøy å gjøre litt ekstra ut av borddekkingen. La deg inspirere av våre to julebord.

Les mer
Tidløse smykker fra 79hour
79hour leverer de fineste smykkene designet av søstrene Josefine og Linette Haaning Jensen. Her finner du smykker, armbånd og øredobber til alle anledninger.
Les mer
Julevask med C Soaps
Nå har vi vaska golvet… Julen nærmer seg og trenger du tips til julevasken bør du høre på eksperten, Caroline Heyerdahl, fra C Soaps. Lær hennes beste råd og hacks til en smartere og grønnere julevask.
Les mer
En gjeng grønne vaskemidler
Vask huset rent med ren samvittighet, med vaskemidler som dufter himmelsk! C Soaps er en trygg og effektiv gjeng med grønne vaskemidler helt uten unødige kjemikalier.
Les mer
Bolina x Shepherd
Varm, god og ubeskrivelig myk! Denne drømmen av en tøffel har vi designet sammen med våre venner i svenske Shepherd. Årets desidert beste julegave til en du er glad i - eller til deg selv.
Les mer
Sesongens jakker og kåper
Er det et plagg du bør ha i garderoben, så er det en god og tidløs kåpe. Sikre deg sesongens fineste jakker og kåper fra Gramicci, MKDT, Isabel Marant Étoile og Attic. Vi har plukket ut fem kåper vi vil flytte inn i denne sesongen.
Les mer
Layering med Taion
Taion er et spennende merke som spesialiserer seg på smarte mellomlag som er geniale å ha under ytterklær og jakker. Disse smartingene gir ekstra varme, uten å ta mye plass i antrekket.
Les mer
En kulinarisk feiring
I små glass finner du Litlestøl sin beste marmelade, pesto og andre gode ting. Eva Gill produserer alt for hånd i Stavanger og bruker lokale ingredienser så ofte hun kan. Dette er du bare helt nødt til å smake på!
Les mer
5 antrekk til festsesongen
Endelig kan vi pynte oss med festantrekk, pensko og dra på julebord! Samfunnet er åpnet og det er igjen tid for vintermåneder fylt med selskaper, festligheter og sosiale sammenkomster. Trenger du inspirasjon til hva du skal ha på deg, har...
Les mer
Unike krystallarmbånd
Magiske og one-of-a-kind krystallarmbånd fra danske Important Objects. Dette er armbånd som både styrker, inspirerer, tryller og skaper. Bruk armbåndene som en personlig talisman og la deg inspirere av steinenes egenskaper.
Les mer
Turtøy møter hverdagsklær
Gramicci er eksperter på plagg som vasker vekk linjene mellom utendørsbruk og casual wear. Gramicci vet alt om hvordan man lager et plagg som kommer til å vare.
Les mer
En personlig adventskalender
Tradisjonen med julekalender hører den magiske ventetiden til. Enten du gir bort en liten gave hver søndag i adventstiden eller en liten oppmerksomhet hver dag frem til jul, har vi flere fantastiske adventskalendere som du kan gi et personlig og unikt preg.
Les mer
Slik pynter du årets adventsstake
Lag ditt eget DIY-prosjekt og pynt adventsstaken slik du ønsker for et personlig og unikt preg. Se hvordan vi har pyntet adventsstaken fra Ferm Living.
Les mer
Vakre kunstverk fra Slowdown Studio
Som et lite kunstverk! Disse pleddene er virkelig noe for seg selv. Slowdown Studio inviterer til å omfavne de langsomme øyeblikkene i livet. Slow down – ta det rolig.
Les mer
Performance fashion fra Varley
Varley er designet for hvordan vi beveger oss og kan brukes til fritid og trening. For Varley er form og funksjon like viktig som livsstil og ytelse. Comfyness møter nydelig kvalitet!
Les mer
Gavetips til farsdag

14. november er det farsdag. Hedre pappa med en fin oppmerksomhet på farsdagen. Vi har plukket ut flere fantastiske gavetips som garantert vil glede, uansett om din pappa er kaffeelsker, turentusiast eller hobbykokk.

Les mer
Økologisk og magisk hudpleie
Det lille engelske firma, MOA, lager økologisk, pleiende og magisk hudpleie inspirert av gammel urtefolklore med et dryss magi. Produktene er basert på den beskjedne urten ryllik, som har blitt brukt i årtusener til å helbrede og reparere.
Les mer
Etisk og bærekraftig med Aiayu
Aiayu er selve svaret på uformell eleganse og komfort. Med sin kjærlighet til utsøkte naturmaterialer og skandinavisk enkelhet skaper de fantastiske og etiske plagg som varer.
Les mer
Bolina 35 - det ideelle kaffebordet
Vi lanserer vårt aller første møbel i samarbeid med den norske designeren, Leon Borge Montgomery. Skandinaviske designprinsipper møter inspirasjon fra det japanske universet, og resulterer i et tidløst bord som passer inn i alle hjem. Bolina 35 er det ideelle kaffebordet!
Les mer