MAGASINET

by bolina

Gavetips til bryllup
Skal du gifte deg og trenger inspirasjon til ønskelisten - eller er du gjest i bryllup og på jakt etter gave? La deg inspirere av våre utvalgte bryllupsgaver til brudeparet!
Les mer
Guide til Palma
Bolina-Hanne har vært på ferietur til Palma og har gitt oss sine beste tips til steder og hot spots på den idylliske øyen. Et ideelt sted for ferie hvor du både kan slappe av på stranden eller oppdage idylliske steder med spennende historie som strekker seg langt tilbake i tid.
Les mer
Bolinajentenes feriegarderobe
Nysgjerrig på hvilke plagg og accessoarer Bolina-teamet pakker med seg på ferie, og hvordan de styler dem? La deg inspirere av jentenes innhold i reisebaggen!
Les mer
Interiørtips til sommerhytta

Sommeren er på vei og Bolina-søstrene klargjør hytta i Son for avslappende feriedager. Dette er stedet hvor batteriene lades sammen med familie og venner gjennom sommermånedene. En miks av tekstiler, varige materialer og kontraster mellom gammelt og moderne, gir hytta et idyllisk og sjarmerende preg.

Les mer
Bærekraftige sko fra Veja
Veja er kjent for sitt fokus på rettferdig handel, bærekraft i alle ledd og en miljøvennlig produksjon. Nå er endelig en ny kolleksjon med sneakers her!
Les mer
Icons by Menu
Icons by Menu er en unik samling av møbelmesterverk, deriblant The Penguin Collection designet av Ib Kofod-Larsen. Hans ikoniske Penguin Chair er nå relansert i tre ulike stoler til hjemmet, og selges eksklusivt på Bolina Stasjonen.
Les mer
Slik innreder du balkongen
Bli med hjem til Hedvig Wessel sin balkong i hjertet av Oslo. På få kvadratmeter har Hedvig skapt en skjermet og funksjonell oase for avslapning og sene sommerkvelder. La deg deg inspirere til hvordan du kan innrede din balkong eller en liten terrasse.
Les mer
Color & Co
Myk opp hjemmet med rullegardiner laget av naturlig bambus i kjent skandinavisk stil. Gardinene er enkle å dekorere hjemmet med og skaper en lun og god stemning i ethvert rom. Ettersom de er mørkleggende, skjermer de også godt for innsyn og lys.
Les mer
Solide kjølebokser fra Yeti

Om du er på jakt etter en kjølebag av høy kvalitet, som vil holde maten og drikken din kald og frisk over lang tid - bør du sjekke ut de solide produktene fra Yeti!

Les mer
Velduftende hud- og kroppspleie
Med en visjon om å lage produkter helt uten kompromiss er produktene fra Sprekenhus basert på 100% naturlige ingredienser. Skjem bort huden din!
Les mer
Your summer event wardrobe
Endelig kan vi fylle sommeren med eventer, festivaler, sommerfester og middager ute. Fra kjoler og enkle skjorter til sesongens essensielle sandaler. Enten det er bryllup, hagefest eller bare for en kveld ute - her er antrekkene til ditt neste sommereventyr med allsidige plagg i hovedrollen.
Les mer
Vannmelonsalat

Oppskrift på sommerens beste vannmelonsalat serveres her. Vannmelon og fetaost er virkelig en deilig kombinasjon!, sammen med deilige smaker av oliven, lime, mynte og bladpersille som kompletterer hverandre. Smaken er frisk, salt og sprø - en fest for ganen!

Les mer
Bli med på piknik
Med det varme sommerværet på plass ligger alt tilrette for en piknik ute i naturen. Flytt måltidet ut og nyt ettermiddagssol, kveldsbris og gode stunder med familie og venner ute i det fri. Fyll piknikkurven med det du liker aller best.
Les mer
Farger i sommergarderoben
Ønsk sommer og sol velkommen med freshe farger i garderoben som løfter humøret og gir energi. Regnbuens farger og nyanser reflekteres i plaggene vi ser denne sesongen. Dryss litt lekenhet inn i hverdagsantrekkene dine ved å bytte ut enkle klassikere med farger som popper, eller miks og match i uventede kombinasjoner. Her er fem stylingstips som hjelper deg å omfavne et bredt spekter av lekne farger.
Les mer
Coffee Table Books vi elsker
New-Mags tilbyr et nøye kuratert utvalg av de fineste livsstilsbøkene med fantastiske bilder og spennende innhold. Bøkene er fylt med inspirasjon, oppskrifter, tips og triks.
Les mer
The Ultimate Gift Edit

Når vertskapet byr på selskap, husrom, mat og drikke, er det hyggelig å gi bort en liten ting for å vise takknemlighet og omtanke. Fra praktiske bøker til de mykeste tekstiler, disse utvalgte gaver vil både familie og venner elske. La deg inspirere av sesongens beste gavetips som virkelig gleder!

Les mer
Borddekking til 17. mai
Mai er den store festmåneden og byr på mange selskaper med familie og venner på besøk. Nasjonaldagen feires med frokost og tapas, og i den anledning har vi dekket bordet til den store festdagen. Utsøkt lin, servise i porselen og grønne kvister fra hagen skaper en innbydende ramme rundt 17. mai-frokosten.
Les mer
The Spanish Collection
The Spanish Chair ble designet av Børge Mogensen i 1958 og har siden den gang blitt produsert av Fredericia. Det kompromissløse håndverket og materialvalget har gjort stolen til et ettertraktet designikon.  Børge Mogensen (1914-1972) er en av de mest innflytelsesrike...
Les mer
Margas fra &tradition
Margas er en deilig og elegant lenestol som gir deg komfort og tilfører et lunt uttrykk til interiøret. Stolen er designet av Louise Liljencrantz for &tradition.
Les mer
Antrekk til festdagene
Mai er den store festmåneden med nasjonaldag, konfirmasjon, barnedåp og bryllup på løpende bånd. Skal du i selskap, men er usikker på hva du bør ha på deg? Mange velger bunad, men det finnes flere fine alternativer til pene antrekk. Vi har samlet fem antrekk til selskapene denne våren. Finn frem høye hæler, en kul veske og tilbehør som topper antrekket - så er du klar for fest!
Les mer
Den store borddekkingsguiden

Vi elsker å fylle hjemmet med gjester til feiring av større begivenheter og mindre formelle middager. En av våre store lidenskaper er å sette sammen originale oppdekninger. Vi serverer våre beste tips for en gjennomført og helhetlig borddekking, slik at du kan gjenskape den samme stilen hjemme eller finne inspirasjon til ditt unike bord.

Les mer