Bolinas store jeansguide

Mar 19, 2022Nina Jenssen

Jeans er garderobefavoritten som passer året rundt, til alle anledninger. Den evige klassikeren er tidløs og enkel å style, og kommer i et enormt utvalg av modeller, snitt og vasker. 

Det evige ønsket er å finne det ultimate paret eller den beste modellen. Den perfekte passformen finnes, men kan være utfordrende å finne frem til i jungelen av jeans. Vårt beste tips er å at du finner en jeans som passer din fasong, og ikke nødvendigvis en som er trendy. Ta med deg en bunke jeans til prøverommet, sett av tid og finn ut hvilken modell som passer din stil og form.

Vi har laget en stor jeansguide for å hjelpe deg til å finne din perfekte match! La deg inspirere av vårt flotte mangfold av modeller for å bygge din allsidige jeansgarderobe. Avhengig av om du ønsker at buksen skal sitte løst eller tettsittende, kan du gå opp eller ned i størrelse. Klikk deg inn på de ulike variantene for å lese mer om passformen.

Buy once, wear forever. Det bærekraftige skiftet står sterkt med jeansens iboende varighet. Våre merker bruker innovative måter å produsere bærekraftig denim på, som å resirkulere vann og materialer, samt redusere avfall. Invester i jeans i slitesterke materialer som passer deg og din fasong, som du kan bruke i åresvis. Vi er glade for at våre kunder er bevisste på bruken av bærekraft og etiske standarder for våre jeansmerker. 

"Vår råd er at du finner en modell som passer din fasong, og som du føler deg komfortabel i."

I klesavdelingen på Bolina har vi et stort utvalg fra våre kvalitetsmerker som Rag & Bone og Mother. Om du synes det er vanskelig å kuratere din egen jeansgarderobe, står vi klare til å hjelpe deg med å finne riktig modell, fasong og passform som passer deg.

Bli kjent med våre merker

Rag & Bone
Rag & Bone lager klær som er like originale som de er tidløse. Stilen er klassisk og moderne med høy kvalitet, perfekt passform og håndlaget følelse. Alle plagg fra det amerikanske merket er designet og ment for å vare. Rag & Bone jobber ut fra de samme prinsippene som de startet med tilbake i 2002: den enkle elegansen til klassisk, britisk skreddersøm, ektheten til amerikanske arbeidsklær og originalitet til hjembyen deres, New York. Rag & Bone har vært et fast merke på Bolina i flere år og deres jeans er og forblir blant de vi velger gang på gang.

 

Midjehøyde

Midjehøyden på jeans bestemmer hvordan buksene sitter på og ser ut. Ulike midjehøyder vil fremheve ben, midje og former på ulike måter.

Low-Rise: Lav midje som sitter lavt på hoften.

Mid-Rise: Normal midje er både klassisk og tidløs. Buksen sitter i den naturlige midjen og har en superfin passform. En allrounder som passer til de fleste kropper.

High-Rise: Høy midjen fremhever bena og går til rett under navlen. Denne midjehøyden er perfekt til kvinner med former, da høyden markerer midjen og fremhever bena.

Ulike modeller

Flare, bootcut, straight og skinny leg - det kan være vanskelig å finne frem i jungelen blant jeans. Jentene i klesavdelingen på Bolina hjelper deg mer enn gjerne med å finne den perfekte jeans for deg. Bli bedre kjent med våre ulike jeansmodeller her.

Skinny: Skinny-jeansen har som navnet tilsier en smal og slank passform. Buksen er ettersittende og figurnær som fremhever figuren og den kvinnelige silhuetten. Skinny-jeans passer for både de med lange og korte ben. Stretchy denim sørger for komfort og en flatterende look.

Straight: Den klassiske og tidløse jeansen er modellen straight. Med rette ben og høy midje, sitter denne perfekt i livet med en avslappet passform fra hoften til ankelen. Dette er buksen for deg som ikke ønsker en tettsittende modell. Grunnet sitt rette snitt, er dette en klassikker som passer mange fasonger da den hverken fremhever eller skjuler. Dette er en go-to bukse som er enkel å style.

Bootcut: Bootcut-jeansen forlenger bena da den sitter høyt på livet med sleng i bena. Jeansen har en tidløs og allsidig passform. Kan brukes til alt fra sneakers til hæler.

Flare: Flare-jeansen er figurnær over hofter og lår med rette, ankellange ben. Jeansen sitter i den naturlige midjen. En bukse som passer perfekt over sneakers og med høye hæler.

Wide: Jeans med mye vidde i bena er komfortabel og gir en flatterende silhuett.

Boyfriend: Boyfriend-jeansen har den perfekte komfort og bevegelighet. Jeansen har en avslappet og ledig passform gjennom hoften og låret med rette ben. Brett gjerne opp buksekanten for å endre uttrykket.

Bli inspirert av Bolina-jentenes favoritter

Boyish: Jeans | The Toby Space Odyssey

Nanna: Nanna er smal i livet, med former og kortere ben. Da er Toby-jeansen fra Boyish super med høy midjen og avslappede ben som smaler inn ved ankelen. Buksen sitter løsere rundt lår, men er smal nok rundt anklene. Bruk jeansen brettet opp med flate sko eller høye hæler til kvelden.

Boyish: The Ziggy Carpenter High Rise Relaxed Krush Groove

Birgitte: Birgitte har valgt The Ziggy Carpenter fra Boyish. Jeansen er løs og rett, men skal sitte øverst på rumpa. Jeansen vil vie seg ut, så her anbefaler vi at du kjøper den litt trang. Birgitte liker at den er litt løs og lang, og velger heller at det kan brettes opp for en kul og avslappet look.

Boyish: Jeans | Ziggy Krush Grove High Rise Relaxed Leg

Heidi: Heidi har en slank kropp med litt form over rumpa. Hennes favorittjeans er Ziggy Krush fra Boyish som er løs med rette, avslappede ben og råkant. Denne vil vie seg ut etter bruk, så kjøp den litt ekstra trang. 

Rag&Bone: Jeans | Nina Marineblue High-Rise Skinny

Anette: Anette har funnet sin favoritt i skinny-jeansen Nina Marineblue fra Rag&Bone. Dette er en supermyk jeans med ekstra høyt liv. Jeansen har god stretch og fremhever bena. Gå gjerne ned en størrelse for at den skal sitte fint over lengre tid når stretchen er tøyd ut etter bruk.

FRAME: Jeans | Film Noir Le High Flare Jean

Hanne: Hanne sin go-to favoritt er denne Flare-modellen fra FRAME. Jeansen er normal i størrelsen og ekstra lang i bena. Perfekt for deg som vil vise frem høyden på en elegant måte. Den vil bli noe mykere etter bruk, så kjøp den gjerne litt ekstra trang.

Rag&Bone: Jeans | Broken In Denim Logan Onyx

Johanne: Er du på jakt etter en jeans med litt slitt vask, er Broken In Denim fra Rag&Bone jeansen for deg! Helt ideell til både hverdag og fest med god stretch. Jeansen sitter over rumpa og har vid passform i bena. Lengden er litt cropped og når ned til ankelen.

Rag&Bone: Jeans | Alissa Ecru

Ingvild: Ingvild sin favoritt er den smale og korte boyfriend-modellen Alissa fra Rag&Bone. Den kremhvite fargen er et must-have til sommeren. Jeansen sitter høyt på livet. Vi anbefaler å kjøpe en størrelse som sitter litt løst, da det er mest kledelig for hvite jeans. Den vil vie se ut noe ved bruk.

Rag&Bone - Jeans | Cate Pismo Mid-Rise Ankle Skinny

Aurora: Aurora har valgt en klassiker med den rette slitte looken fra Rag&Bone. Denne jeansen går til alt. Den er stretchy, så vi anbefaler å gå en størrelse ned da passformen vil bli noe løsere over tid.

FRAME: Jeans | Poee Le Mini Boot

Monica: Bootcut fra FRAME er Monicas jeans nr.1! Laget i kvalitetsdenim med stretch som vier ut i en sleng. Buksen er normal i størrelsen og litt lengre i bena. Denne er helt super for å vise frem lange ben!

Vedlikehold av jeans

Forleng levetiden til dine favorittjeans med riktig kjærlighet og pleie. Med riktig vedlikehold vil de vare lenge. For å ta vare på jeans og denim bør du vrenge klærne før vask. Da vil fargen holde seg bedre. Velg et vaskemiddel for farget tøy som er spesielt utviklet for å vaske dine jeans skånsomt uten å skade bomullsfibrene. Vask gjerne i kaldt vann for å ta vare på passformen til jeansen. Og husk at jeansen ikke behøver å vaskes for ofte. Unngå bruk av tørketrommel for at formen og teksturen på jeansen skal holde seg best mulig.

Stylingmuligheter med jeans

En jeans er det essensielle plagget i garderoben som er perfekt til alle antrekk, og som kan styles både opp og ned. Denim går til alt fra t-skjorter til kule blazere, sneakers og høye hæler. Lek med fasonger og kontraster, eller ton-i-ton. Du er garantert å ha noe i skapet som kan styles med dine favoritt jeans!

KJØP JEANS HER