TOAST

Feb 01, 2024Nina Jenssen

Senk farten, lev langsommere og søk etter en mer gjennomtenkt livsstil. Akkurat dette er visjonen som TOAST etterstreber. TOAST skaper og kuraterer enkle, funksjonelle og vakre klær, sammen med nydelige tekstiler og interiør. Vi er ydmyke og stolte over at du nå kan kjøpe Toast hos Bolina, som eneste forhandler i Norge.

Tilbake til etableringen i 1997 startet TOAST med nattøy og loungewear, som var inspirert av naturen og det omkringliggende landskapet. Kolleksjonene ble den gang designet med en avslappet følelse av letthet, i varige høykvalitetsmaterialer.

TOAST er naturligvis tro mot denne tilnærmingen også i dag, og deres mål er stadig å skape enkle, men samtidig moderne klær som skal vare i mange år fremover. Bolina-søstrene, Hanne og Cathrine, har hatt TOAST som favoritt i mange år. De kan fortsatt ta frem kjoler de kjøpe for 10 år siden, som er like aktuelle den dag i dag.

Tidløse plagg er virkelig noe TOAST brenner for, og de forplikter seg til å lage plagg som varer lenge og som skaper en bærekraftig stil.

Klær og interiør produseres i samarbeid med håndverkere, vevere og fabrikker fra hele verden. TOAST gjør det de kan for å støtte lokalsamfunn, og jobber iherdig for å bevare håndverk og tradisjonelle teknikker. Stort engasjement, oppmerksomhet på detaljer og dyktighet inngår i hver kolleksjon.

Et utvalg av TOAST sine klær og interiørartikler kan du nå kjøpe i vår butikk på Stabekk eller her på bolina.no.

SHOP TOAST HER