On the street of Paris

En tidløs stil med sofistikerte detaljer, beskriver franske Vanessa Bruno best. Med plagg som kombinerer komfort og eleganse, skaper Vanessa kolleksjoner designet for den frie, moderne, tidløse og naturlig vakre kvinnen.

Med røtter i Paris

Vanessa Bruno ble født i Frankrike av en dansk mor og en italiensk far, og vokste opp i moteverdenen. Bare 25 år gammel lanserte hun sitt eget merke og begynte sin karriere som motedesigner i Paris. Noen år senere skapte hun den paljeterte Cabas Tote som skulle bli merkevarens emblem. Tilgjengelig i uendelige stiler og farger, representerer den den essensielle moten til den frie og moderne kvinnen, uavhengig av koder. Mer enn 20 år senere er hennes utvidede samling av klær og tilbehør både elegant og avslappet. De kombinerer komfort og romantikk, og den ekte parisiske looken.

Spring Collection 2024

Vårkolleksjonen fra Vanessa Bruno byr på diskré, men luksuriøse plagg i sarte toner, med inspirasjon fra det travle hverdagslivet i Paris. Omfavn den franske «je ne sais pas quoi»-tankegangen, hvor det avslappede møter det romantiske. Intrikate blonder, broderier, ren bomull og poplin.


Kolleksjonen dekker behovet for å gå fra det ene eventyret, til det andre. Fra kontoret til arrangementer, fra travelt byliv til helgeturer, fra drosjereiser til flyturer - et hektisk liv som fortjener klær som er komfortable å leve i og enkle å sette sammen til gjennomtenkte, men likevel uanstrengte antrekk. I tråd med merkets romantiske DNA, henter Vanessa sin inspirasjon fra trousseau-tradisjonen for å bringe vintage inn i den moderne stilen.

From cab rides to airplane journeys, from the office to events, from busy city life to weekend escapes…, your multifaceted life deserves clothes that are easy to live in and assemble into thoughtful, understated yet effortless looks.

Vanessa Bruno