Autumn Dinner Party

Aug 11, 2023Nina Jenssen

Med tekstiler i jordtoner og brune farger, dekker vi bordet til en koselig høstkveld med venner og familie. Ingenting er bedre enn å samle gjengen til en deilig og varm suppe, og prate om alt og ingenting over bordet. Her har vi samlet inspirasjon til både borddekking, matlaging og antrekk - slik at du kan la deg inspirere til en koselig høstkveld rundt bordet.

The Perfect Tablesetting

Et høstbord trenger ikke være komplisert, og i denne borddekkingen har vi gått for en fargepalett i jordtoner. Treverk møter keramikk, og naturen ute er hentet inn for den rette følelsen. En lys borddekking som dette, gjør at maten virkelig får skinne!

En rutete duk er basen for bordet, sammen med serviettene med samme mønster. Fargene her tas igjen i serviset, som er satt sammen fra to ulike merker: Inku fra Serax og keramikk fra Japan. Spennende strukturer og ulike overflater skaper et unikt uttrykk på bordet, og sammen harmonerer de ulike kontrastene godt sammen.

Detaljer i glass er med på å bryte opp det hele, og små innslag av treverk skaper en lun følelse. Høye lysestaker og vaser i sort, fungerr som en kontrast til de ellers sarte og rolige fargene.

SHOP BORDDEKKINGEN HER

What to eat

Oppskriften på Karrisuppe er det Ina fra @matpaabordet som har tryllet frem. Suppen var enkel å lage, og smakte så godt! Denne blir garantert en gjenganger denne sesongen. Denne må du bare prøve!

SE OPPSKRIFTEN HER

Bruk sesongens bær til desserten. Vi har laget en terte med rips fra hagen til Bolina-Cathrine. Server med krem eller is, så får du en søt og deilig avslutning på måltidet.

SE OPPSKRIFTEN HER

Autumn Staples 

Denne høsten vil vi kle oss i tidløse plagg, nøye designet med en behagelig passform, det rettet snittet og en uanstrengt følelse. TOAST leverer akkurat dette, og er et merke som går rett inn i våre hjerter. 

Deres filosofi og visjon handler om å skape enkle, men moderne klær som skal vare i mange år fremover. TOAST jobber iherdig for å bevare håndverk og tradisjonelle teknikker, og du kan tydelig se at oppmerksomhet på detaljer og dyktighet inngår i enhver kolleksjon.

SHOP TOAST HER