Bolinas julebutikk

Den magiske julen

Se alt til jul her

Noen favoritter går igjen år etter år! Disse produktene er våre absolutte bestselgere. Den lille musen fra Cody Foster er tilbake sammen med den vakre bilen fra House Doctor.

SE ALT HER

Belysning hører ventetiden til og gjør det ekstra lunt og koselig. Pynt opp med lys både inne og ute. Dekorer vinduskarmen, spisebordet eller juletreet med stemningsfull belysning.

SE ALT HER

ÅPNINGSTIDER I BUTIKK

Ta turen innom butikkene for å se våre fantastiske juleutstillinger, nyheter, møbelkampanjer og mye mer!
Vi holder åpent mandag - fredag fra kl. 10-18, og lørdager fra kl. 10-17.

Å få en gave som er pakket inn med litt ekstra omtanke, skaper begeistring og er morsommere å gi bort. Vi synes selve innpakningen er en del av gleden ved å gi.

KJØP HER

INSPIRASJON TIL JULEFEIRINGEN

Slik pynter du årets adventsstake

Lag ditt eget DIY-prosjekt og pynt adventsstaken slik du ønsker for et personlig og unikt preg. Se hvordan vi har pyntet adventsstaken fra Ferm Living.

SE VÅRE TIPS

En personlig adventskalender

Enten du gir bort en liten gave hver søndag i adventstiden eller en liten oppmerksomhet hver dag frem til jul, har vi flere fantastiske adventskalendere som du kan gi et personlig og unikt preg.

SE MER HER

5 antrekk til festsesongen

Endelig kan vi pynte oss med festantrekk, pensko og dra på julebord! Trenger du inspirasjon til hva du skal ha på deg, har vi stylet fem antrekk som gjør deg klar til fest!

LES MER HER