Hver gang Hanne reiser på hytta, lager hun deilige, hjemmebakte rundstykker. Og med en superenkel oppskrift som ikke krever så mye tid! Ingen elting eller hokus pokus - bare verdens enkleste rundstykker. Lag en stor porsjon, så kan du fryse ned til senere.
Dette trenger du
- 5 dl kaldt vann
- 9 dl mel
- 1/2 pk tørrgjær
- 1 ts salt
- 1/2 dl sammalt mel
- 1/2 dl linfrø
Slik gjør du
1. Bland alle ingrediensene sammen med sleiv for hånd.
2. Sett deigen i kjøleskapet for heving, og hev natten over.
3. Når det er klar for å bake ut rundstykkene, kan du bruke to skjeer for å fordelen deigen på bakebrettet.
4. Stek rundstykkene i 15 minutter på 220 grader.
5. Med denne oppskriften er det rom for å være kreativ. Topp rundstykkene med chiafrø, havregryn eller gresskarkjerner - eller andre frø eller nøtter etter ønske.