Hjemme hos Jil

Feb 18, 2022Nina Jenssen

I en lys og luftig leilighet på St. Hanshaugen finner vi Jil sitt innbydende hjem. Gjennomtenkte og originale detaljer gir leiligheten et unikt særpreg. Med overflater i lyse og moderne farger, sammen med treverk i eik, ask og bambus, har Jil og mannen skapt en lun og behagelig atmosfære.

Jil er en del av bolina.no - og har vært med helt siden vi lanserte nettbutikken for 11 år siden! Nå har hun invitert oss inn i sin inspirerende leilighet i Oslo.

En åpen og lys gang ønsker deg velkommen inn i leiligheten. I entreen er det brukt det praktiske hyllesystemet fra String Furniture. Oppbevaringsplass er alltid gull verdt og dersom du utnytter takhøyden, kan du få ekstra mye plass til tingene dine. Her kan du også supplere med skohyller, kroker og garderobestenger for optimal oppbevaring av jakker og ytterklær. Fyll hyllen med kurver i alle fasonger og størrelser for å holde orden i tingene dine.

Den originale teglsteinsveggen skiller seg ut og er et spennende blikkfang når du kommer inn i leiligheten.

Leiligheten har en god planløsning. Stuen er åpen og knyttet til kjøkkenet og den tilhørende spiseplassen. Møbleringen skaper ulike soner og bidrar til å skille de to rommene fra hverandre. Veggfargene i de to rommene harmonerer godt. I tv-stuen er det brukt 12125 Impression (80%), og på kjøkkenet/spisestuen er det fargen 1276 Soft. Alle lister, karmer, tak og dører er malt i basefargen 1275 Mild.

I tv-stuen står modulsofaen Mags fra Hay. Med maksimal komfort i tankene, er sofaen bygget med en solid konstruksjon med slitesterke materialer og tekstiler for optimal levetid. Ønsker du en lik sofa, eller tilpasse din egen med sjeselonger, hjørnemoduler eller ekstra seter? Ta kontakt med våre dyktige ansatte på Stasjonen, så hjelper de deg å finne din drømmesofa. Det lille sofabordet er fra Menu sin serie Androgyne.

Du trenger ikke alltid spisestuestoler rundt hele spisebordet. Vi liker godt å mikse ulike stoler med en sittebenk. Her har Jil bygget en praktisk oppbevaringsbenk av kjøkkenmoduler, som benyttes som sitteplass på den ene siden av spisebordet.

Den lyse fargen fra kjøkkenfrontene hentes igjen i de tidløse folkestolene, som passer like godt i stramme interiører, som i klassiske og tradisjonelle miljøer. Dette er stolen for deg som verdsetter klassisk design kombinert med en fantastisk sittekomfort!

Kjøkkenet er hjertet i leiligheten og har et moderne uttrykk med lang benkeplass. Frontene er laget av naturlig bambus, som er et bærekraftig og slitesterkt materiale. Utnytt veggplassen med praktiske hyller med det du bruker mest. String-hyllene er helt geniale til dette formålet!

Taklampen er fra norske Buene - et designmerke grunnlagt av ekteparet Heidi og Eirik Buene i 2017. Med en designfilosofi bestående av enkel funksjonalitet og renhet i linjer, lager Buene tidløse lamper som motstår alle trender. 

Soverommet er malt i en grålig sortone. Fargen heter 9938 Dempet Sort, og gir en spennende kontrast til det lyse treverket i interiøret. En knaggrekke trenger ikke kun brukes til ytterklær i gangen - den er også superpraktisk på soverommet til vesker, badekåper, skjerf og andre ting du vil ha lett tilgjengelig. 

Det er ikke bare på kjøkkenet at de smarte Pocket-hyllene fra String passer perfekt. Også på barnerommet er det praktisk med oppbevaring. String Pocket kan kombineres slik at du får det uttrykket du ønsker. Her er det brukt 2 pakker med String Pocket i ask med hvite gavler.

På hjemmekontoret har Jil valgt en stor reol fra String Furniture. Sammen med Colour Crate-kassene fra Hay har du grunnlaget for god oppbevaring og organisering. Perfekt for både kontor og hobbyrom.

FÅ STILEN TIL JIL HER