The Ultimate Skirt Guide

Det finnes utallige skjørt å velge mellom og enten du går for maxi, midi eller mini, finnes det en variant som passer din kropp. Skjørtet er et allsidig plagg som kan styles både opp og ned, og som virkelig er gull verdt å ha som en del av basegarderoben. Fra midiskjørt i denim, til elegante maxiskjørt med unike detaljer, vil et skjørt alltid kunne brukes uansett anledning. La deg inspirere av vår Skirt Guide!

Alle skjørt har sin unike stil og passform. På Bolina har vi et bredt utvalg enten du foretrekker de tidløse blyantskjørtene, eller de mer spennende a-linjeformede skjørtene med mønster og signaturdetaljer fra de ulike merkevarene. Lek med proporsjoner når du setter sammen antrekkene, så får du din egen unike look.

Discover our skirt guide

Maxiskjørt

Maxiskjørtet har virkelig kommet tilbake! Dette er en storfavoritt hos oss, og vi elsker looken av noe overdimensjonert som ser avslappet og uanstrengt ut. Maxiskjørt er langt og når vanligvis til ankelen eller gulvet. Skjørtet kan kombineres med alt fra enkle topper, til bluser og skjorter med både farger og mønster. 

Midiskjørt

Midiskjørtet er perfekt å style med skreddersøm, eller en genser for en mer casual hverdagslook. Legg til et belte i midjen for å fremheve formene. Kompletter antrekket med sneakers, boots eller hæler.

Blyantskjørt

Blyantskjørtet følger kroppens konturer, fra midjen og ned til kneet - eller litt over. Skjørtet gir et elegant og sofistikert utseende, og er perfekt å bruke til kontorantrekket eller for mer formelle anledninger. Style blyantskjørtet med en skjorte til jobb, og en mer pyntet bluset når du skal pynte deg litt ekstra.

A-linje

A-linjeformet skjørt sitter tett på midten, og utvider seg gradvis nedover slik at det danner formen av bokstaven A. Dette er et allsidig skjørt som passer de fleste kroppstyper, og som finnes i ulike lengder. For ekstra kule og raffinerte detaljer, se etter denimskjørtet Marine fra Odeeh med rå-kant og praktiske lommer i siden.