Vedlikehold og rengjøring av klær

For at klærne skal vare lengre, er det viktig med riktig bruk, pleie, vedlikehold og rengjøring. Vi har et stort utvalg av skånsomme og økologiske vaskemidler som etterlater en frisk og ren følelse på klærne dine. For å vaske mer miljøvennlig kan du bruke lavere temperatur og mindre vaskemiddel. Sørg også for at maskinen er full ved hver vask.

Fjern nupper og rynker
Fjern uønskede nupper fra klærne dine, med den praktiske og smarte nuppefjerneren fra The Steamery. Nuppefjerneren har et skarpt knivblad og en sterk motor som reparerer og jevner ut overflaten på plaggene dine.

Steam klærne dine med de geniale steamerne fra The Steamery. Den matte finishen og tekstilledningen gir steameren en eksklusiv utførelse. Den børstede ståldysen er utformet for å fordele dampen jevnt utover stoffet, slik at rynker på plaggene effektivt forsvinner.

Vaskemiddel til daglig bruk
Vi vasker klær regelmessig og til daglig bruk anbefaler vi det skånsomme vaskemiddelet fra The Steamery. Vaskemiddelet er spesielt utviklet for å bevare tøyets farger. Det retter seg spesifikt mot bakterier og smuss, som løses opp og fjernes når tøyet skylles i vaskemaskinen. Følg vaskeanvisningen på klærne dine for å se hvordan du best kan vaske plaggene og ta vare på dem.

Vedlikehold av delikate stoffer
Ullplagg trenger man ikke å vaske så ofte. Det holder å lufte plagget. Når du skal vaske det skitne ulltøyet, anbefaler vi flytende vaskemiddel fra The Steamery for delikate klær. Vaskemiddelet er høyeffektivt og ekstra skånsomt til vask av ull og silke. Vaskemiddelet inneholder lanolinolje som pleier og beskytter tekstilfibrene, som gjør dem myke og gir dem ekstra glans.

Fjern støv på en skånsom måte
Med børstene fra The Steamery kan du fjerne smuss, støv og hår fra tekstiler på en skånsom måte. Dette er et bærekraftig alternativ til klesruller i plast. Børstene er 100% vegansk, laget i eik og sisalfibre.

SE MER FRA THE STEAMERY HER