Slik vedlikeholder du klærne dine

Oct 03, 2022Nina Jenssen

For at klærne skal vare lengre, er det viktig med riktig bruk, pleie, vedlikehold og rengjøring. Steamery lager smarte, minimalistiske og moderne klespleieprodukter som hjelper deg å ivareta innholdet i garderoben.

Levetiden for klær er i dag unødvendig kort. Vi kjøper nytt, vasker for ofte og kaster ting for raskt. Hos Steamery er målet derfor å inspirere og informere om hvordan man kan ta bedre vare på klærne sine, for å få dem til å vare lenger, og forhåpentligvis en dag gi klærne videre til en ny eier. Dette er en svært viktig del av den sirkulære måten å lage mote på.

Fjern nupper og rynker
Fjern uønskede nupper fra klærne dine, med den praktiske og smarte nuppefjerneren fra Steamery. Nuppefjerneren har et skarpt knivblad og en sterk motor som reparerer og jevner ut overflaten på plaggene dine.

Steam vekk rynker og krøller på klærne
Steam klærne dine med de geniale steamerne fra Steamery. Den matte finishen og tekstilledningen gir steameren en eksklusiv utførelse. Den børstede ståldysen er utformet for å fordele dampen jevnt utover stoffet, slik at rynker på plaggene effektivt forsvinner.

At produktene kan tas med på reise, gjør opplevelsen enda bedre. Ingen flere skrukkete plagg på tur, og har det dukket opp noen nupper på veien, kan disse fjernes lett som bare det. Ikke rart at disse produktene har vært en bestselger her på huset i mange år! 

Vaskemiddel til daglig bruk
Vi vasker klær regelmessig og til daglig bruk anbefaler vi det skånsomme vaskemiddelet fra Steamery. Vaskemiddelet er spesielt utviklet for å bevare tøyets farger. Det retter seg spesifikt mot bakterier og smuss, som løses opp og fjernes når tøyet skylles i vaskemaskinen. Følg vaskeanvisningen på klærne dine for å se hvordan du best kan vaske plaggene og ta vare på dem.

Vedlikehold av delikate stoffer
Ullplagg trenger man ikke å vaske så ofte. Det holder å lufte plagget. Når du skal vaske det skitne ulltøyet, anbefaler vi flytende vaskemiddel fra Steamery for delikate klær. Vaskemiddelet er høyeffektivt og ekstra skånsomt til vask av ull og silke. Vaskemiddelet inneholder lanolinolje som pleier og beskytter tekstilfibrene, som gjør dem myke og gir dem ekstra glans.

Fjern støv på en skånsom måte
Praktisk og smart liten sak som et bærekraftig alternativ til den gamle klesrullen med lim. Lint Brush er et must-have for deg som vil holde både klær og møbler rene og pene, og fri for lo, hår, flass og smuss. En beholder samler opp alt, og kan enkelt tømmes for rengjøring av børsten.

Si farvel til statisk elektristitet i klærne
Om du som oss, er lei av statisk elektrisitet i klærne, er tørkekulene i ull som skapt for deg. Her har du et smart, rimelig og bærekraftig alternativ til tøymykner og tørkekuler i plast. Plasser kulene i tørketrommelen sammen med våte, rene klær. Dette vil faktisk redusere tørketrommeltiden med 10-30%, samtidig som klærne mykgjøres på en naturlig måte.

 

SE MER FRA STEAMERY HER