Allsidige hagemøbler fra FDB

Mar 21, 2023Nina Jenssen

Sammen er en serie med hagemøbler designet av Thomas Alken. Serien består av enkle, klassiske og slitesterke møbler i teak som egner seg meget godt til utebruk. Møblene kan kombineres sammen for et flott helhetsinntrykk.

Thomas Alken er en av Danmarks beste industridesignere og har i mer enn 20 år drevet designstudioet Format Design i København. Alken sitt møbeldesign er både stilig og funksjonelt. Gjennom sitt enkle og lette design, oppnår møblene en naturlig skjønnhet med en tidløs følelse som blir enda vakrere med tiden. Takket være hans store sans for funksjonalitet, er møblene ekstremt komfortable. I likhet med Børge Mogensen og andre tidligere møbeldesignere hos FDB, tar han utgangspunkt i menneskekroppen og dens bevegelser, og sørger for at møblene gjenspeiler vår sosiale dimensjon. En stol skal ikke bare se bra ut – det må også være behagelig å sitte i.

Teak kan vare i flere år med riktig behandling. I teorien kan teak holde seg godt ubehandlet og vil med tiden få en naturlig, grå patina. Hvis du ikke ønsker dette, kan du olje treet med teakolje 2-3 ganger i året. For å holde treet sunt anbefaler vi å olje minst én gang i året. Før møblene ryddes vekk for sesongen og lagres på en tørr plass, kan du gjerne smøre inn treet før vinteren.

Møblene passer perfekt i hagen, på terrassen eller på hytta. Med en kopp kaffe og en bok i hånden, vil du sitte i loungestolen hele sommeren. Stolen har alle kvalitetene du elsker med din favoritt lenestol: tilbakelent rygg, bredt sete og komfortabelt design.

KJØP HAGEMØBLER FRA FDB HER