Uteplass

Del uteplassen inn i soner, og skap en innbydende og funksjonell plass som inviterer til det gode uteliv. Kartlegg vær, solforhold og utsikt - så får du planlagt en uteplass som dekker dine behov. Vi har hagemøbler både til små balkonger og større terrasser.

Shop the look

Ny serie

Thorvald fra &Tradition

Show more
Introducing

Ville fra &Tradition

Show more
Bolinafavoritt!

Utemøbler i teak

Se mer her
Perfekt til uteplassen

Adiron fra Bruka

Shop her
Til uteplassen

Madrasser & sitteputer

Se mer her
Must-have!

Nyt sommeren i skyggen

Shop parasoll her

BOLINA MAGAZINE

Bli inspirert
Outdoor Collection fra Ethnicraft
Introducing

Outdoor Collection fra Ethnicraft

Ethnicraft designer tidløse møbler som skal passe inn i forskjellige stiler. Møblene kan gå i arv og videreføres fra det ene hjemmet til det andre. Ethnicraft mener god design underbygges av kvalitetsmaterialer som utvikler seg med årene.
String Outdoor til uteplassen
Introducing

String Outdoor til uteplassen

Det ikoniske String-systemet er nå tilgjengelig for utendørs bruk. Innred uterommet med hyller i galvanisert stål, som tåler all slags vær – selv det skandinaviske klimaet! Utesortimentet er perfekt til lagring og oppbevaring av hageredskaper, potter og andre gjenstander.
Velkommen hjem
Introducing

Velkommen hjem

Ønsk velkommen til familie og venner med et innbydende inngangsparti. Dekorer med blomster, planter og lykter for en koselig atmosfære. Bli inspirert av Bolina-søstrenes innredning.
Allsidige hagemøbler fra FDB
Introducing

Allsidige hagemøbler fra FDB

Sammen er en serie med hagemøbler designet av Thomas Alken. Serien består av enkle, klassiske og slitesterke møbler i teak som egner seg meget godt til utebruk. Møblene kan kombineres sammen for et flott helhetsinntrykk.
Slik deler du inn hagen i soner
Introducing

Slik deler du inn hagen i soner

Vi har vært på besøk hos Hanne Borge, som har forvandlet en ubrukelig naturtomt til en innbydende oase. Hanne er en av Bolinas eiere og for 20 år siden flyttet hun, mannen Per og deres barn inn i et gammelt hus på Jar. Siden den gang har de pusset opp litt etter litt for å skape drømmehuset, og tomtens potensiale har blitt utnyttet til det fulle. Ved å bygge en stor terrasse og dele hagen inn i ulike soner, har hun skapt et fantastisk uterom som samler familie og venner. Med inspirasjon fra reiser og designere, har Hanne skapt en innbydende, lettstelt og funksjonell hage som inviterer til det gode sommerliv.
I hagen til Cathrine
Introducing

I hagen til Cathrine

I en idyllisk hage på Høvik finner vi Bolina-Cathrine hele sommeren. Cathrine er en av Bolinas eiere, og hagen hennes inviterer til avslapping, ro og hyggelige sommerdager med familie og venner. La deg inspirere av hvordan Cathrine har skapt en innbydende uteplass med produkter fra Bolina og Stasjonen.
Slik innreder du balkongen
Introducing

Slik innreder du balkongen

Bli med hjem til Hedvig Wessel sin balkong i hjertet av Oslo. På få kvadratmeter har Hedvig skapt en skjermet og funksjonell oase for avslapning og sene sommerkvelder. La deg deg inspirere til hvordan du kan innrede din balkong eller en liten terrasse.
Sommerlig borddekking
Introducing

Sommerlig borddekking

Sene middager i hagen mens solen går ned i horisonten. Vi gleder oss til å nyte måltider ute fremover og har dekket et sommerbord i hagen på Stasjonen. Lyse tekstiler og friske sommerblomster skaper en innbydende atmosfære, og ønsker familie, venner og gjester velkommen til et herlig måltid.
Bolina Studio | Torsdager kl. 12-19

Se våre hagemøbler utstilt

Se alle serier her