Spisestue

Spisestuen er stedet for å nyte deilige middager med familien, spillkveld med venner eller som en liten hjemmekontor-plass. Uansett om du har et eget rom dedikert til spisestue, eller spisebordet befinner seg i stuen eller i forlengelsen av kjøkkenet, har vi samlet det du trenger for å innrede rommet.

Shop the look

Bli inspirert

Den store borddekkingsguiden

Les mer her
Bolina Recipes

Lag nydelig suppe

Se oppskrift her
Ask og Eng

Skap til serviser og tekstiler

Shop her

BOLINA MAGAZINE

Bli inspirert
Et drømmende soverom
Read

Et drømmende soverom

Bli inspirert til å lage din egen drømmende soveplass med mykt sengetøy, varme pledd og store hotellputer som gir den luksuriøse følelsen. Visste du at vi sover ca. 1/3 av livet? Da er det viktig med en drømmende soverom som gir den deilige søvnen vi alle trenger. Dette er våre must-haves til soverommet.
Linie Design
Introducing

Linie Design

Møt det danske designhuset, Linie Design, som skaper håndlagde kvalitetstepper med en autentisk og tidløs historie. Her møtes dansk design og skandinavisk arv, med tradisjonelt, indisk håndverk.
Den store belysningsguiden
Bolina introduces

Den store belysningsguiden

Lyskvalitet er mye viktigere nå enn før. Et rom trenger gjerne dobbelt så mye lys som man tror. Belysning er en viktig del av interiøret og et supplement til rommet. Med riktig og nok lys skaper du et dynamisk rom hvor møbler og kunst kommer bedre frem, samtidig som du skaper en behagelig og innbydende atmosfære. Å lyssette et hjem kan oppleves som vanskelig. Vi har derfor samlet våre beste tips slik at du velger riktig belysning til ditt hjem.