Hjemmekontor

Et hjemmekontor kan være alt fra et lukket rom til et eget hjørne i stuen. Skap din egen arbeidssone med praktisk oppbevaring, nok lys, kontorartikler og en god kontorstol.

Shop the look

Geniale hyllesystemer

Se mer her
Bestselger!

Knaggrekker

Shop her
Color & Co

Solskjerming

Shop her

BOLINA MAGAZINE

Bli inspirert
Et drømmende soverom
Read

Et drømmende soverom

Bli inspirert til å lage din egen drømmende soveplass med mykt sengetøy, varme pledd og store hotellputer som gir den luksuriøse følelsen. Visste du at vi sover ca. 1/3 av livet? Da er det viktig med en drømmende soverom som gir den deilige søvnen vi alle trenger. Dette er våre must-haves til soverommet.
Linie Design
Introducing

Linie Design

Møt det danske designhuset, Linie Design, som skaper håndlagde kvalitetstepper med en autentisk og tidløs historie. Her møtes dansk design og skandinavisk arv, med tradisjonelt, indisk håndverk.
Den store belysningsguiden
Bolina introduces

Den store belysningsguiden

Lyskvalitet er mye viktigere nå enn før. Et rom trenger gjerne dobbelt så mye lys som man tror. Belysning er en viktig del av interiøret og et supplement til rommet. Med riktig og nok lys skaper du et dynamisk rom hvor møbler og kunst kommer bedre frem, samtidig som du skaper en behagelig og innbydende atmosfære. Å lyssette et hjem kan oppleves som vanskelig. Vi har derfor samlet våre beste tips slik at du velger riktig belysning til ditt hjem.