Antrekk til dåp og konfirmasjon

Skal du i konfirmasjon eller dåp, men er usikker på hva du bør ha på deg? Mange velger bunad, men det finnes mange fine alternativer til pene antrekk. Vi har samlet fire antrekk til selskapene denne høsten. Finn frem høye hæler, en kul veske til små nødvendigheter og tilbehør som topper antrekket - så er du klar for fest!

Den lille sorte

En klassiker som redder deg i alle anledninger, er det lille sorte. Vår favoritt er uten tvil den nye kjolen fra Vanessa Bruno! Denne allsidige kjolen har en avslappet passform, men kan også få en markert midje med det avtagbare beltet. Kjolen har utringing, lange ermer med litt volum og praktiske lommer i sidene. Med pumps, clutch og enkle smykker er du klar for feiringen!

En allsidig favoritt

Ønsker du en lengre kjole til spesielle anledninger, som samtidig kan styles til hverdag er Sultane-kjolen fra Vanessa Bruno helt perfekt! Kjolen har en dyp V-utringing, vide ermer og elastisk bånd i midjen. Halsen kan også knytes igjen med snørene på siden, som gir flere stylingmuligheter og gjør at du kan bruke kjolen på forskjellige måter. Style med høye hæler og en liten veske.

 

 Dekorativt blomstermønster

Skjortekjolen fra danske Lovechild er laget i fantastisk seerucker-silke med et nydelig blomstermønster på sort bunn. Kjolen har en klassisk krage, ermer med litt volum, mansjetter og knappestolpe langt hele fronten. Vi styler kjolen med et belte i midjen og en lys veske som skaper kontrast til resten av antrekket.

Luksuriøs silkedrøm

En pen bluse stylet med bukser er et supert alternativ til kjole. Play On Classics fra Dorothee Schumacher gjør som anvnet sier og gir deg en ny spinn på den klassiske pussybow-blusen. Det subtilt stripete stoffet er laget av luksuriøs silke og viskose som gir en vakker effekt. Blusen har vide, romantiske ermer og den høye halsen har en liten splitt bak, hvor du trekker sløyfen gjennom.

 Se alle våre kjoler her