Basegarderoben

Jan 18, 2023Nina Jenssen

Nøkkelplagg som kan kombineres på flere måter, gir en fleksibel og allsidig garderobe som kan varieres gjennom sesongene. Har du en garderobe bygget opp av baseplagg, har du alltid noen klassikere som passer til jobb, hverdag og fest. Invester i gode kvaliteter og tidløse plagg som kan dresse et antrekk opp eller ned. Vi har plukket ut våre must-haves som vi alltid vender tilbake til.

Ønsker du hjelp til å bygge en solid garderobe bestående av nøkkelplagg og tidløse klassikere, er vi klare for å veilede deg til å kjøpe smartere og investere i en varig garderobe.

En blazer er en sikker vinner i garderoben, som alltid vil redde deg! Blazeren kan brukes til uformell denim til hverdag og med dressbukse til jobb. Passer også perfekt til festantrekket. 

Ingen garderobe uten en hvit t-skjorte! Denne fra Marant har en klassisk passform med rund hals og korte ermer. Her er det uendelige stylingmuligheter.

Gode strikkegensere i alle varianter kan vi ikke få nok av! En strikkegenser holder deg varm gjennom hele dagen. Vi har et stort utvalg av gensere med høy hals, detaljerte mønstre og myke kvaliteter som ull og kashmir. Strikkegenseren kan brukes til jeans, bukser, og til skjørt.

Vi elsker skjorter og spesielt de klassiske, helt enkle. Denne fra MKDT har vide ermer, knappestolpe og er den perfekte hverdagsskjorte som enkelt kan styles opp eller ned.

Ingen garderobe uten den lille sorte. Velg en klassisk variant eller gå for en med mer detaljer, slik som denne fra Marant. Kjolen er laget av lett bomullsvoile og har en løs og feminin silhuett. Kjolen er helforet, detaljert med lagdelt hals og skjørt, blondeinnsatser og små lommer i sidene. En fantastisk kjole som funker like bra til boots som til sandaler.

Komfortable sko er et must uansett hvilken anledning du skal kle deg for. Sko gir alltid det lille ekstra til antrekket og sesongens utvalg fra Veja er noe helt for seg selv. Enten du skal kle deg i kjole eller jeans, er dette favorittene som holder deg komfortabel hele dagen. Veja kan faget sitt og designer de kuleste sneakers gjennom en bærekraftig produksjon av kvalitetsmaterialer.

Denim går aldri av moten, men er ekstra hot akkurat nå! Denim passer til alt og er en favoritt til hverdagsantrekket. Vi elsker det litt mer edgy og komfortabelt, og går gjerne opp en størrelse for mer volum og comfortness.

Boots er svært allsidig, kan brukes hver dag og gir antrekket det lille ekstra. Vi bruker boots til bukser eller som en kul kontrast til en kjole. Om du liker med eller uten snøring, høyt skaft eller kraftig såle, har vi flere varianter som du vil elske.

Selve hjørnesteinen i garderoben din som alltid kan brukes, og som fullfører ethvert antrekk. Denne luksuriøse genseren i 100% ull fra Vanessa Bruno er vår go to hele sesongen. Genseren er designet med nøye gjennomtenkte detaljer, rund hals og lange ermer. Tilfør ekstra komfort til hverdagsantrekket ved å tilføre både eleganse og femininitet med denne genseren. Perfekt i kombinasjon med jeans eller sorte bukser.

I veskegarderoben liker vi å ha en veske som er både romslig og praktisk, slik at vi får med oss det vi trenger i hverdagen. Veskene fra Cala Jade, Jerome Dreyfuss og O My Bag er blant våre favoritter.

SHOP BASICS HER