C18 fra Fredericia

Aug 31, 2022Nina Jenssen

Anerkjente Børge Mogensen viet hele sin karriere til å designe og utvikle funksjonelle og enkle møbler til hverdagsbruk. Med disse grunnleggende prinsippene ble en rekke ikoniske og særegne møbler til, blant annet spisebordet C18.

C18 er et solid spisebord med et tidløst uttrykk. De rene og ryddige linjene er inspirert av de amerikanske, tradisjonelle Shaker-bordene, med et avklart formspråk og fullendt håndverk. Mogensen har lagt vekt på enkle horisontale og vertikale overflater. Dette er en behersket estetikk med et beskjedent utseende, som er ment å skape en følelse av ro. Alt dette gjør Mogensen-bordene til et ideelt valg for ethvert interiør. Dette er bordet du kan kjøpe nå og bruke for alltid - i flere generasjoner.

Praktisk, slitesterkt design for å berike folks hverdag. Det oppsummerer essensen av Mogensens overordnede intensjon med sitt arbeid. Med henvisning til tre som sitt foretrukne materiale, designet Mogensen en rekke ikoniske møbler kjent for sitt nøkterne uttrykk og suverene sans for proporsjoner. Ettersom bena er trukket inn under bordet, passer det til alle stolbredder og -typer. 

Bordene finnes i ulike lengder, og du kan også kjøpe tilleggsplater separat for å forlenge bordet ytterligere. Velg mellom såpet eller lysoljet eik. 

SHOP C18 HER