Cala Jade

Jan 10, 2024Nina Jenssen

Cala Jade er et merke med base i Oslo, som alltid er på jakt etter det spesielle og lille ekstra. Med sin kjærlighet og lidenskap for kvalitetslær og materialer, skaper de helt rå vesker og tilbehør med sofistikerte detaljer i ekte, god håndverkstradisjon. I hjertet av Cala Jade sin designfilosofi er kontrasten og sammenflettingen mellom den feminine og raffinerte Cala, og den androgyne og vågale Jade.

Materialtypene er nøye utvalgt og materialene gir inspirasjon til hver kolleksjon. I deres definisjon av kvalitetet inkludere de fysiske egenskapene til materialene, så vel som dets opprinnelse og behandling. Å tåle tidens tann, samtidig som man holder verden så ren som mulig, er viktig. Cala Jade bruker blant annet italiensk kvalitetsskinn og islandsk shearling. Kvalitetsskinn tåler slitasje og vil få sin egen vakre og unike patina over tid. Cala Jade ønsker at veskene skal være tidløse gjenstander som bare blir finere og finere med tiden.

Cala Jade legger sin innsats i å designe funksjonelle objekter med en edgy, men tidløs estetikk. Inspirasjon hentes fra arkitektur, kunst, mote og mennesker. Bak hver eneste kolleksjon ligger det en tidkrevende prosess med identifisering og valg av de ulike materialene, hvor hver detalj fra hovedmateriale til små nagler, spenner eller sømmen, overgås til en perfekt enhet.

Få glede av ditt Cala Jade-produkt over lang tid ved riktig vedlikehold. Cala Jade anbefaler impregneringsspary hver 6.-12. måned for skinnprodukter. For semsket skinn og nubuckskinn, bruk Gommadin block.

Bærekraft er avgjørende for det norske merket, og dette er under kontinuerlig fokus gjennom både design- og produksjonspressen. Cala Jade søker å skape tidløse produkter av høy kvalitet, som vil tåle tidens tann. Tiltak iverksettes i hver eneste del av produksjonen for å sikre en mer bærekraftig forsyningskjede.

Misu-vesken er blant bestselgerene hos Bolina, og har blitt en stor favoritt hos våre ansatte og våre kunder. Vesken er klassisk, men samtidig moderne. Designet fusjonerer tradisjon og funksjonalitet i perfekt kombinasjon. Misu er den optimale skinnvesken til hverdagsbruk og på reise. Vesken reflekterer selve ryggraden til Cala Jade med fokus på kvalitet, håndverk og funksjonell design.

SHOP CALA JADE HER