Calmo fra Fredericia

Aug 31, 2021Nina Jenssen

Er du på jakt etter en sofa med et enkelt og stramt uttrykk, som mykes opp av de organiske linjene? Sjekk ut Calmo fra Fredericia! Dette er sofaen du ikke vil reise deg fra.

Sofaserien Calmo er en drøm med tanke på at du kan tilpasse den til ditt hjem og dine behov. Calmo er tilgjengelig i flere tekstiler og størrelser. Sofaen har en sjenerøs dybde og herlig sittekomfort som vil vare i flere tiår fremover.

Med Calmo-serien har Fredericia oppdatert den klassiske sofaen med et moderne uttrykk og uanstrengt eleganse. Sofaen passer inn i de fleste hjem, enten du liker det klassiske eller det stramme. Sofaen er fremstilt etter tradisjonelt håndverk og er svært robust. Den er designet av den portugisiske designeren Hugo Passos. Uten å se bort fra det kunstneriske potensialet i designet, holder Passos seg tro mot sitt syn på at design må tjene deres formål. Resultatet er en sofa som omfavner vår rasjonelle tilnærming til former som følger funksjon.

Utseende er enkelt og rolig, med rette linjer som konvergerer med diskrete, buede detaljer. Sofaen er designet for å utstråle en følelse av ro. Rammen på sofaen har tett polstring, mens de løse putene gir kontrasten og en uformell følelse i sofaens formalitet.

 KJØP CALMO HER