Designerne fra Audo Copenhagen

Mar 11, 2022Nina Jenssen

Menu har alltid vært fascinert av måten personer og rom kan forenes gjennom flott design. Det danske merket lager møbler, belysning og interiør formet av målrettede detaljer, høykvalitets materialer og menneskelige behov. Designet er moderne, minimalistisk og funksjonelt. Mange kreative og talentfulle designere samarbeider med Menu - har kan du bli kjent med tre av dem.

JWDA
designet av Jonas Wagell

Jonas Wagell er en svensk arkitekt og designer. Wagell er kjent for sine moderne produkt- og møbeldesign som består av myke, minimalistiske former med et innbydende uttrykk. Wagell er en dyktig designer som er opplært i grafikk og trykk, prosjektledelse, kommunikasjon, møbeldesign og arkitektur.


Studio JWDA ligger i Stockholm og ble grunnlagt i 2008. Studioet arbeider primært med produkt- og møbeldesign, men enkelt ganger også med kunst og design.

Wagells prisbelønte arbeid kombinerer grafisk enkelhet og lekenhet for å skape produkter som kjennetegner dagens moderne liv.

JWDA-lampene har vært en Bolina-favoritt i mange år. Kolleksjonen er sammensatt av konstraterende materialer for å skape et design som er både rå og delikat, samt uttrykker varme og vennlighet.

TR
designet av Tim Rundle

Tim Rundle er en industridesigner som spesialiserer seg på møbler, interiør og lysdesign. Rundle er opprinnelig fra New Zealand, men flyttet til London i 2008 hvor han også har sitt eget studio. Han har tidligere jobbet med anerkjente designere som Tom Dixon.

Tim Rundle er opptatt av enkelhet, forbedring og pragmatisk anvendelse av kreativitet. En streng og kunnskapsrik tilnærming til de tekniske aspektene ved materialer og produksjon fører til resultater som er nyttige, engasjerende og relevante.

Vi har et stort utvalg av TR-lampene designet av Rundle. For å bygge bro mellom teknisk sofistikering og moderne estetikk, har Tim Rundle tatt utgangspunkt i potensialet til LED-pæren.

CARRIE
designet av Norm Architects

Norm Architects er en gruppe med designere som spesialiserer seg innen boligarkitektur, interiør, industridesign, fotografering og kunst. Navnet Norm Architects gjenspeiler gruppens vekt på viktigheten av å hente inspirasjon fra normer og tradisjoner innen arkitektur og design, da spesielt de skandinaviske designprinsippene for tidløs estetikk og naturlige materialer. Med utgangspunkt i disse prinsippene produserer Norm Architects et design som forener materialer og håndverk.

Norm Architects har mange samarbeid med MENU og hjelper til med å utvikle merkevaren til det danske merket. Norms kreative retning består av en enkelhet som bærer større ideer.

"Vår ekspertise ligger i å finne balansen - når det ikke er noe mer å legge til eller ta bort."

Carrie-lampen er en bærbar og lett lampe med mange bruksområder. Lampen har et slankt og funksjonelt håndtak, og en varm lyskule som ligger i en kurvlignende base. Lampen er nyttig nesten hvor som helst og gir et lavt, varmt lys.

SE ALT FRA MENU HER