Et drømmende soverom

Apr 14, 2023Nina Jenssen

Bli inspirert til å lage din egen drømmende soveplass med mykt sengetøy, varme pledd og store hotellputer som gir den luksuriøse følelsen. Visste du at vi sover ca. 1/3 av livet? Da er det viktig med en drømmende soverom som gir den deilige søvnen vi alle trenger. Dette er våre must-haves til soverommet.

Mykt sengetøy

Sengetøyet fra Aiayu Domus er laget av økologisk bomullspoplin som er utrolig myk. Det lette og pustende materialet i sengetøyet gir en sval og crispy følelse, og er designet for komfort. Sengetøyet har et avslappet, rynket utseende med sydd hem og enkel glidelås. Det lette og pustende materialet er perfekt for små øyeblikk av hverdagsluksus.

Aiayu´s delikate farger har fått en ny lys gul nyanse, som minner om mykt sommerlys. Mildt, men oppkvikkende med et forfriskende preg. Selvfølgelig laget av 100% økoogisk, GOTS-sertifisert bomull, en av Aiayu Domus sine signaturkvaliteter! Lokalt hentet og produsert i India.  

Store hotellputer

Hotellputer i sengen gjør ikke bare oppredningen ekstra fin, men gir også god ryggstøtte om du leser på sengekanten eller scroller på mobilen. Putetrekkene fra Society som passer til hotellputene, er vår store favoritt! Putetrekket er laget av froissé lin, som er en av Society´s signaturtekstiler. Stoffet er vevet i en spesielt tynn lintråd, som gir trekket særegen mykhet, samtidig som det bevarer det ikoniske vintage utseende.

I motsetning til tradisjonell lin blir ikke Society´s materialer grove og stive med tiden eller etter vask. De temperaturregulerende egenskapene til lin gjør putetrekket varmt om vinteren og kaldt om sommeren, perfekt til alle sesonger.

Nattbord

Et nattbord med plass til en nattbordslampe, oljediffuseren, favorittboka og mobilen er viktig. Spindle nattbord fra Ethnicraft er inspirert av tradisjonelle spinnehjul og laget i solid, oljet eik. Lette, smale ben og avrundede kanter gir en myk, sensuell kvalitet til denne vakre kolleksjonen. Nattbordet har en åpen hylle og romslig skuff hvor man kan oppbevare småting, og glassplaten på toppen har er stor flate.

Oljediffuser 

På Bolina er vi hekta på oljediffusere i alle varianter. Diffuserne er enkle i bruk, sprer godlukt og passer i alle hjemmets rom. De har et stilrent design og blir en del av interiøret som et dekorativt objekt. Sett på en liten stund før du skal sove, med Neom sin olje "Scent To Sleep". Denne består av en beroligende blanding av 19 eteriske oljer med blant annet lavendel, søt basilikum og jasmin. Satt sammen av duftekspertene hos Neom for å hjelpe med innsoving og total avslapning.

Løper eller gulvteppe

Unngå å tråkke ned på iskaldt gulv når du våkner om morgenen. Legg en løper ved siden av sengen, eller gå for et stort gulvteppe på hele rommet. Sarö-teppet fra Himla er tettvevd i bomull med frynser fra Himla. Løperen har en deilig og rå melange tekstur, som gir teppet et uhøytidelig og livlig uttrykk. Superbehagelig å gå på og passer i alle rom. 

SHOP INTERIØR TIL SOVEROMMET HER