Dune by Kelly Wearstler

Oct 13, 2023Nina Jenssen

Med inspirasjon fra gammel keramikk, er Dune en moderne serviseserie bestående av porselen, tre og glass som skaper et balansert og taktilt uttrykk.

Kelly Wearstler er en internasjonalt anerkjent designer som har vunnet flere karakteristiske designpriser. Hennes designtilnærming er som en flerlags sanseopplevelse. Gjennom en utforskning av materialitet, farger, former og en intuitiv sammenstilling av moderne og vintage, arkitektonisk og organisk, grafisk og instinktivt, kuraterer hun et vell av opplevelser i alle rom.

Wearstler arbeider med å flytte grenser og utfordre de vante reglene. Ved å hedre historie, beliggenhet og arkitektur, skaper hun et særegent design.

I samarbeid med Serax har den amerikanske designeren laget servisekolleksjonen Dune, hvor skulturelle former fremheves gjennom ulike finisher. Serviset karakteriseres av balanserte detaljer som skaper slående volumer og harmoniske komposisjoner.

Glassene er munnblåste og tidløst designet. Subtil dynamikk og den klassiske silhuetten fremheves av de karakteristiske ribbede detaljene som går igjen i hele kolleksjonen.

Serviset kommer i tre vakre jordtoner: alabaster, clay og slate. Disse kan du blande som du ønsker, eller kombinere med et servise du allerede har.

SHOP DUNE HER