Velkommen hjem

Apr 21, 2023Nina Jenssen

Ønsk velkommen til familie og venner med et innbydende inngangsparti. Dekorer med blomster, planter og lykter for en koselig atmosfære. Bli inspirert av Bolina-søstrenes innredning.

Krukker og potter

Krukker og potter gir et dekorativt uttrykk ved inngangspartiet, eller ved utgangen til hagen. Bruk det du har til å plante i for å skape et personlig og unikt uttrykk. Cathrine har brukt både potter og kurver til de største plantene, og en mindre fakkelholder fungerer som en potte for den blomstrende margeritten.

Grønne planter

Ingen uteplass uten grønne planter. Velg en miks av stauder, små busker og grønne urter. Vi er spesielt glad i rosmarinen, som er utrolig uttrykksfull i store potter.

Sesongens blomster

Gå på skattejakt hos din lokale blomsterhandler eller ditt lokale gartneri. Velg ut sesongens blomster i forskjellige farger, eller gå for en fargetone. Velger du for eksempel kun hvite blomster, slik Bolina-Cathrine har gjort her, er det gøy å velge ulike typer blomster med ulikt utseende.

Lykter som skaper atmosfære

Cestita Bateria er en bærbar, trådløs versjon av bord- og gulvlampen fra Santa & Cole. Den kan tas med overalt, og gir et lunt og stemningsfullt lys. En storfavoritt hos Bolina!

En robust dørmatte

Denne håndlagde dørmatten i Jute fra Bruka, er laget av slitesterke materialer av høyt kvalitet. Mattene er gummiert under, så de ikke sklir avgårde, men ligger stødig og trygt på gulvet. Perfekt foran døren! Husk at denne burde ligge under tak om den skal brukes utendørs.

MER TIL INNGANGSPARTIET HER