Bli kjent med Gervasoni

Aug 29, 2022Nina Jenssen

Gervasoni er et italiensk merke som lenge har vært en favoritt hos interiørstylistene med sitt avslappende og ikoniske utseende. Sofaene er rause og luftige, med tekstiler av høy kvalitet.

Gervasoni ble grunnlagt i 1882 og ledes av tredje generasjon av familien med Giovanni og Michele Gervasoni. Produksjonsteknikkene og de estetiske standardene som selskapet bruker har endret seg med tiden, men lidenskapen for skjønnhet og kunst er den samme den dag i dag. Gervasoni fokuserer på detaljer og bruk av naturlige materialer.

Bærekraft er en forpliktelse som selskapet forfølger i alle faser av produksjonssyklusen. Denne forpliktelsen til miljøet er anerkjent av flere miljøsertifiseringer.

Ghost
Ghost-serien til Gervasoni består av komfortable sofaer, lenestoler og stoler som er designet av den prisbelønte designeren Paola Navone. Som et spøkelse er den kledd i et løstsittende klede – derav navnet Ghost. Møblene har et luksuriøst utseende med en hel sammenhengende sittepute og flere løse puter i ryggen. Den brede sitteputen gir god plass til avslapning. Møblene er laget med en solid treramme, avtagbart trekk og er polstret med polyuretanskum. Bolina-favoritt gjennom mange år!

SHOP GERVASONI HER