Guide til København

Fire ganger i året tar vi turen til København for å kjøpe inn de råeste merkene. Danmarks hovedstad er en vakker by med moderne arkitektur og historiske kulturminner som bugner av fantastiske restauranter, spennende butikker og koselige hoteller. Vi har nettopp kommet hjem fra årets første tur og har samlet våre beste tips til hvor du bør spise, shoppe og bo.

HER BØR DU SPISE

Innimellom slagene på innkjøp, fyller vi på med deilig mat fra fantastiske spisesteder. Her er våre absolutte favoritter.

Baka d´Busk

Baka d´Busk
@baka.d.busk
Om du er glad i vegetar må du absolutt dra hit! Baka d´busk er en plantebistro som byr på vegetar og naturvin i en herlig atmosfære. Føles som å komme hjem til noen.

Baka d´Busk

Restaurant Omar
@restaurant_omar
Fantastisk restaurant med avslappet og kul stemning. Masse smaksfulle småretter som kan deles.

Pompette 

Pompette
@pompettecph
Den lille vinbaren på Nørrebro skaper et rom for å bringe folk sammen og serverer naturvin av beste kvalitet.

Sanchez

Sanchez
@sanchez_vesterbro
På Sanchez i Vesterbro serveres deilige retter av økologiske, lokale produkter. Meksikanske krydder brukes i en rekke retter som en del av Sanchez sin identitet, med en liten vri tilpasset den nordiske kulturen.

Bevi Bevi
@bevibevibar
Italiensk mat og vinbar med en utmerket meny.

Friheden

 

Friheden
@frihedenkbh
Et helt unikt sted! God stemning, god naturvin og spennende sharing-meny som henter inspirasjon fra hele verden. Ligger i Nørrebro med en skatepark rett utenfor.

Osteria 16
@osteria16
En hyllest til italiensk mat hvor hele bordet deler rettene. Vi selger kokeboken med oppskrifter, bilder av retter, restauranten og klassisk italiensk markedsstemning. Se boken her.

Gasoline Grill

Gasoline Grill
@gasolinegrill
På jakt etter Københavns beste burger? Da må du teste Gasoline Grill!

Atelier September
@atelierseptember
Enkle vegetarretter basert på fine dining-prinsipper, serveres fra det lille åpne kjøkken bak disken. Absolutt verdt et besøk – eller flere!

Les Trois Cochons

Les Trois Cochons
@cofocodk
En fransk bistro midt mellom Frederiksberg og Vesterbro. Her får du servert franske råvarer og spesialiteter. Les Trois Cochons er som å besøke Paris midt i København! 

HER MÅ DU SHOPPE

Har vi tid til litt shopping, er det disse butikkene vi tar en titt innom. Alltid et spennende utvalg av unike varer, nye trender og uoppdagede merker.

Holly Golightly

Holly Golightly
@hollygolightlydk
Dette er vår favoritt klesbutikk, hvor vi henter masse inspirasjon! En kuratert multi-brand butikk med beliggenhet i hjertet av København.

Lot#29
@lot29dk
Lot#29 har vært favorittbutikken til Hanne og Cathrine gjennom mange år. Her finner du et unikt og håndplukket utvalg for både damer og menn.

MKDT
@mkdtstudio
MKDT sin egen flaggskipbutikk i København. Her finner du alt fra den fantastiske merkevaren med et interiør som fremhever de minimalistiske, klassiske og feminine silhuettene som Mark Kenly Domino Tan er kjent for.

Lubarol
@lubarol
I et ikonisk lite byhus finner du den bittelille butikken Lubarol. Ta turen for håndplukket designerklær, accessoarer, smykker og interiør.

København K

 

København K
@kbhkvintage
Københavns eldste vintage-butikk med klær og accessoarer. 

Aesop
@aesopskincare
Er du glad i velvære bør du ta turen til Aesop for fantastiske produkter til hud, hår og kropp av den beste kvalitet.

Le Labo
@lelabofragrances
Le Labo tilbyr personlige parfymer, stearinlys, sjampo og mer av friske, rene råvarer.

Can Family

Can Family
@can_family
Helt nydelig butikk med keramikk, postere og LP´er.

Storm Copenhagen
@storm_copenhagen
Alt det siste innen klær, smykker, dufter, solbriller og bøker. En konseptuell butikk hvor kommersielle og kunstneriske uttrykk møtes.

HER VIL DU BO

Vi liker hoteller med inspirerende interiør og deilig atmosfære. Her vil du bo når du besøker København!

Coco Hotel

Coco Hotel
@cocohotel.dk
Med en innbydende, hyggelig og lun atmosfære er Coco Hotel et sted vi stadig vender tilbake til. Boutiquehotellet har et personlig preg, en bakgård fylt med grønne trær og planter, og fine rom. Her har vi bodd de siste årene.

Coco Hotel

SP34 Hotel
@brochnerhotels
Hotel SP34 byr på gode måltider servert i et drivhus med kult interiør. SP34 er en del av hotellkjeden Brøchner Hotels, som har vunnet flere priser for sine hoteller. SP34 er blant annet ranket som nr. 1 blant hoteller i Eurora og nr. 6 blant hoteller i verden av Condé Nast Traveler 2021.

Guldsmeden Hotels
@guldsmedenhotels
Her har vi bodd tidligere. Utrolig deilig frokost og veldig hyggelig hotell.

Vi har besøkt nydelige showroom og kjøpt inn masse fra våre fantastiske merker. Nå er det bare å glede seg til kolleksjonene som kommer inn fremover!