Let´s travel to Copenhagen

Et par ganger i året tar vi turen til København for å kjøpe inn de råeste merkene. Danmarks hovedstad er en vakker by med moderne arkitektur og historiske kulturminner, som bugner av fantastiske restauranter, spennende butikker og koselige hoteller. Vi har samlet våre beste tips til hvor du bør spise, shoppe og bo.

Where to eat

Innimellom slagene på innkjøp, fyller vi på med deilig mat fra fantastiske spisesteder. Her er våre absolutte favoritter.

Baka d´Busk: Om du er glad i vegetar må du absolutt dra hit! Baka d´busk er en plantebistro som byr på vegetar og naturvin i en herlig atmosfære. Føles som å komme hjem til noen.

Rantzausgade 44, 2200 København


Restaurant Omar: Fantastisk restaurant med avslappet og kul stemning. Masse smaksfulle småretter som kan deles.

Refsnæsgade 32, 2200 København


Pompette: Den lille vinbaren på Nørrebro skaper et rom for å bringe folk sammen og serverer naturvin av beste kvalitet.

Møllegade 3, 2200 København

Bevi Bevi: Italiensk mat og vinbar, med en utmerket meny. Bare må testes!

Oehlenschløgersgade 53, 1663 København


Friheden: Et helt unikt sted! God stemning, god naturvin og spennende sharing-meny som henter inspirasjon fra hele verden. Ligger i Nørrebro med en skatepark rett utenfor.

Esromsgade 15, 2200 København


Sanchez: På Sanchez i Vesterbro serveres deilige retter av økologiske, lokale produkter. Meksikanske krydder brukes i en rekke retter som en del av Sanchez sin identitet, med en liten vri tilpasset den nordiske kulturen.

Istedgade 60, 1658 København

Osteria 16: En hyllest til italiensk mat hvor hele bordet deler rettene. Vi selger kokeboken med oppskrifter, bilder av retter, restauranten og klassisk italiensk markedsstemning.

Haderslevgade 16, 1671 København


Gasoline Grill: På jakt etter Københavns beste burger? Da må du teste Gasoline Grill!

Landgreven 10, 1301 København


Atelier September: Enkle vegetarretter basert på fine dining-prinsipper, serveres fra det lille åpne kjøkken bak disken. Absolutt verdt et besøk – eller flere!

Kronprinsessegade 62, 1306 København


Les Trois Cochons: En fransk bistro midt mellom Frederiksberg og Vesterbro. Her får du servert franske råvarer og spesialiteter. Les Trois Cochons er som å besøke Paris midt i København!

Værnesdamsvei 10, 1619 København

Where to shop

Har vi tid til litt shopping, er det disse butikkene vi tar en titt innom. Alltid et spennende utvalg av unike varer, nye trender og uoppdagede merker.

Holly Golightly: Dette er vår favoritt klesbutikk, hvor vi henter masse inspirasjon! En kuratert multi-brand butikk med beliggenhet i hjertet av København.

Borgergade 17B, 1300 København


Lot #29: Lot#29 har vært favorittbutikken til Hanne og Cathrine gjennom mange år. Her finner du et unikt og håndplukket utvalg for både damer og menn.

Gothersgade 29, 1123 København


MKDT: MKDT sin egen flaggskipbutikk i København. Her finner du alt fra den fantastiske merkevaren med et interiør som fremhever de minimalistiske, klassiske og feminine silhuettene som Mark Kenly Domino Tan er kjent for.

Store Strandstræde 9, 1255 København


Lubarol: I et ikonisk lite byhus finner du den bittelille butikken Lubarol. Ta turen for håndplukket designerklær, accessoarer, smykker og interiør.

Gothersgade 28, 1123 København

København K: Københavns eldste vintage-butikk med klær og accessoarer. 

Studiestræde 32, 1455 København


Aesop: Er du glad i velvære bør du ta turen til Aesop for fantastiske produkter til hud, hår og kropp av den beste kvalitet.

Store Strandstræde 8, 1255 København


Le Labo: Le Labo tilbyr personlige parfymer, stearinlys, sjampo og mer av friske, rene råvarer.

Store Strandstræde 14a, 1255 København


Can Family: Helt nydelig butikk med keramikk, postere og LP´er.

Tullinsgade 5, 1618 København


Storm Copenhagen: Alt det siste innen klær, smykker, dufter, solbriller og bøker. En konseptuell butikk hvor kommersielle og kunstneriske uttrykk møtes.

Store Regnegade 1, 1110 København

Where to stay

Vi liker hoteller med inspirerende interiør og en deilig atmosfære. Dette er stedene du vil bo på når du besøker København.

Coco Hotel: Med en innbydende, hyggelig og lun atmosfære er Coco Hotel et sted vi stadig vender tilbake til. Boutiquehotellet har et personlig preg, en bakgård fylt med grønne trær og planter, og fine rom. Her har vi bodd de siste årene.

Vesterbrogade 31, 1620 København


Hotel SP34: Hotel SP34 byr på gode måltider servert i et drivhus med kult interiør. SP34 er en del av hotellkjeden Brøchner Hotels, som har vunnet flere priser for sine hoteller. SP34 er blant annet ranket som nr. 1 blant hoteller i Eurora og nr. 6 blant hoteller i verden av Condé Nast Traveler 2021.

Sankt Peders Stræde 34, 1453 København


Guldsmeden Hotels: Her har vi bodd tidligere. Utrolig deilig frokost og veldig hyggelig hotell.

Colbjørnsensgade 14, 1652 København