Tidløs hverdagsluksus fra Vince

Tidløs hverdagsluksus er stikkordet bak det Los Angeles-baserte merket, Vince, med Caroline Belhumeur i spissen. Merket er spesielt kjent for kvalitetsplagg i cashmere og silke, men på en fin og avslappet måte.


Med et ønske om å lage ikoniske klassikere og basics med en ny vri, har Vince truffet spikeren på hodet. Kompromissløse på snitt, kvalitet og plagg du kan bruke igjen og igjen! Skal du bygge en allsidig basegarderobe er dette et merke som du definitivt bør se nærmere på.

 

Fra Vince finner du plaggene som blir favoritter i mange år.

 

Fra starten i 2002 i Los Angeles, har Vince utviklet seg fra å ha fokus på strikkegensere kun tilgjengelig i enkelte department stores, til å være et verdensomspennende merke med brede kolleksjoner til kvinner og menn. Hver sesong gleder vi oss til å få inn alt fra kjoler, jakker til gensere og baseplagg. Alt fortsatt med den opprinnelige visjonen om å lage kolleksjoner med hverdagsluksus, fantastiske snitt og høy kvalitet.

Pre Fall-kolleksjonen har akkurat kommet inn dørene på Bolina og truffet oss midt i hjertet. Som alltid, himmelsk behagelig og vakkert, og denne gang i en nydelig fargepalett med natur- og jordtoner i mørke og lyse valører.

 

En lett jakke passer perfekt til både varme sommerkvelder og mellomsesonger. Denne fra Vince er laget av en italiensk bomullsblanding med fine designdetaljer som bred krage og voluminøse ermer. Denne vil vi bruke til kule hverdagsantrekk med jeans og t-skjorte.

 

 

"Moderne, tidløs estetikk og uanstrengt eleganse"

 

Med en allsidig kjole er det enkle grep som skal til for å style både opp og ned. Denne klassiske og tidløse kjolen er akkurat det du trenger til basegarderoben. Dette er kjolen som tar deg rett fra stranden til middag og fest. Bruk sandaler og strandveske for en avslappende dag i solen, eller kle opp kjolen med høye hæler, belte i livet og smykker.

 

Se alt fra Vince her