Tidløs hverdagsluksus fra Vince

Tidløs hverdagsluksus er stikkordet bak det Los Angeles-baserte merket, Vince, med Caroline Belhumeur i spissen. Merket er spesielt kjent for kvalitetsplagg i cashmere og silke, men på en fin og avslappet måte.

Med et ønske om å lage ikoniske klassikere og basics med en ny vri, har Vince truffet spikeren på hodet. Kompromissløse på snitt, kvalitet og plagg du kan bruke igjen og igjen! Skal du bygge en allsidig basegarderobe er dette et merke som du definitivt bør se nærmere på.


Fra Vince finner du plaggene som blir favoritter i mange år.

Fra starten i 2002 i Los Angeles, har Vince utviklet seg fra å ha fokus på strikkegensere kun tilgjengelig i enkelte department stores, til å være et verdensomspennende merke med brede kolleksjoner til kvinner og menn.

Hver sesong gleder vi oss til å få inn alt fra kjoler, jakker til gensere og baseplagg. Alt fortsatt med den opprinnelige visjonen om å lage kolleksjoner med hverdagsluksus, fantastiske snitt og høy kvalitet.

Sesongens kolleksjon har akkurat kommet inn dørene på Bolina og truffet oss midt i hjertet. Som alltid, himmelsk behagelig og vakkert, og denne gang i en nydelig fargepalett med strålende jordtoner, varme nøytraler og dype juveltoner som smaragdgrønn.

Hvert plagg i kolleksjonen er designet for å inspirere til en garderobe med plagg som kan brukes om hverandre, med en miks av teksturelle materialiteter.

"Moderne, tidløs estetikk og uanstrengt eleganse"

SE ALT FRA VINCE HER