Hverdagsluksus

Oct 26, 2023Nina Jenssen

Tidløs hverdagsluksus er stikkordet bak det California-baserte merket, Vince, med Caroline Belhumeur i spissen. Merket er spesielt kjent for kvalitetsplagg i kashmir og silke, på en fin og avslappet måte.

Med et ønske om å lage ikoniske klassikere og basics med en ny vri, har Vince truffet spikeren på hodet. Kompromissløse på snitt, kvalitet og plagg du kan bruke igjen og igjen! Skal du bygge en allsidig basegarderobe er dette et merke som du definitivt bør se nærmere på.

Fra starten i 2002 i Los Angeles, har Vince utviklet seg fra å ha fokus på strikkegensere kun tilgjengelig i enkelte department-stores, til å være et verdensomspennende merke med brede kolleksjoner til kvinner og menn.

Hver sesong gleder vi oss til å få inn alt fra kjoler, jakker til gensere og baseplagg. Alt fortsatt med den opprinnelige visjonen om å lage kolleksjoner med hverdagsluksus, fantastiske snitt og høy kvalitet.

Sesongens kapselkolleksjon, Grey Matters, er et kuratert utvalg av tidløse silhuetter som kan mikses og brukes til layering. Som alltid, himmelsk behagelig og vakkert, og denne gang i en nydelig grå fargepalett med nyanser av kull, flint, skifter og sølv som harmonerer gjennom kashmirgensere, ullbukser, slitesterke jakker og luer for å toppe det hele. 

Shop kolleksjonen her

Hvert plagg i kolleksjonen er designet for å inspirere til en garderobe med plagg som kan brukes om hverandre, med en miks av teksturelle materialiteter. Med nøye, gjennomtenkte detaljer lages garderobestifter som tåler tidens tann, trender og smak.

SE ALT FRA VINCE HER