Layering

Hvordan kle seg med lag-på-lag

Høsten er her og med den kjøligere luften er det ekstra deilig å kle seg med flere lag. Vi har flere plagg som er supre for layering og som gir ekstra varme, uten å ta for mye plass i antrekket. På denne måten kan du kle deg funksjonelt og moderne på samme tid. Med layering bygger du opp antrekket lag for lag, og luften som dannes mellom lagene vil isolere ekstra godt gjennom vintermånedene. Gjør du layering på riktig måte, kan antrekket sømløst ta deg fra morgen til kveld. Fra enkle longsleeves, til myke gensere og varme jakker, kan du la deg inspirere av antrekkene vi har satt sammen.

De innerste lagene

En turtleneck er et must-have i garderoben hver sesong, og er det ultimate plagget for layering. En turtleneck kan bæres alene, eller brukes under alt fra skjorter, til kjoler og myk strikk. Fortsatt lagbyggingen med en vest, som gir deg uante stylingmuligheter. Den er perfekt til lag-på-lag og løfter enkelt et antrekk!


Vestene fra Taion er allsidige og passer både til hverdagsbruk og mer sporty anledninger. De er lette å style, enten du går for et mer pyntet antrekk eller en aktiv dag. Den quiltede strukturen gir både tekstur og et tidløst preg, som gjør vesten til et stilsikkert valg sesong etter sesong.

De ytterste lagene

På ekstra kjølige dager trekker vi oss mot plagg som skjermer godt mot kulden. En longsleeve med hals er den perfekte base å bygge antrekkene dine på. Fortsett med en varm kåpe. Denne fra Harris Wharf London vil bli din følgesvenn gjennom sesongen. Topp antrekket med et varmt skjerf og en deilig, myk lue.

Plagg som er perfekte for layering