Fransk design i verdensklasse fra Isabel Marant Étoile

Isabel Marant Étoile er lillesøsteren til det franske merket Isabel Marant. Med en visjon om å skape klær som er behagelige å ha på, samt uformelle i uttrykket, har Isabel Marant Étoile vokst til å bli et stort, internasjonalt motemerke. Klesplaggene har et bohemsk og urbant uttrykk, som skaper en avslappet look. På tross av denne avslappede stilen, er Marant en mester på å kombinere råskap og femininitet. Dette er fransk design i verdensklasse!

Autensitet, åpenhet og medvirkning har alltid vært i hjertet av Marants filosofi. Helt fra start, har Isabel Marant forsøkt å fange følelsen av miljøet sitt uten å følge trender. Denne oppriktigheten og integriteten har skapt det som har blitt Marant sin look. Designfilosofien baserer seg på å lage klær som varer og som kan brukes sesong etter sesong.

Denne filosofien er også overført til måten merket blir administrert på. Hos Isabel Marant jobbes det daglig med å skape et selskap som er bærekraftig i alle betydninger av ordet. Marant tar sitt samfunnsansvar på alvor og ser stadig med et kristisk blikk på hvordan de kan redusere sitt karbonavtrykk. Ved å samarbeide med miljøansvarlige leverandører som tar i bruk bærekraftig praksis, minskes deres miljøpåvirkning. 

Fall 2022 fra Isabel Marant er endelig på plass i butikken og dette er noe av det råeste vi har sett! Marant sin høstkolleksjon vei for en minimalistisk sesong med fokus på det essensielle i garderoben. Detaljer i kolleksjonen fanger vår oppmerksomhet og gjenspeiler Marants enestående håndverk og kreativitet. Høstkolleksjonen består av plagg som kan brukes sammen og hver for seg, og omfavner sesongens allsidiighet. Fra klassiske ruter som vi elsker, til spennende mønstre og Marant sitt ikoniske print.

Denne sesongen finner vi mange godbiter som vil bli favoritter i garderoben. Oppdag et nøye utvalg av detaljerte skjorter, intrikate strikkegensere og kåper som står i stil med merkets bohemske estetikk. 

SE ALT FRA ISABEL MARANT ÉTOILE HER