Fransk design i verdensklasse fra Isabel Marant Étoile

Isabel Marant Étoile er lillesøsteren til det franske merket Isabel Marant. Med en visjon om å skape klær som er behagelige å ha på, samt uformelle i uttrykket, har Isabel Marant Étoile vokst til å bli et stort, internasjonalt motemerke. Klesplaggene har et bohemsk og urbant uttrykk, som skaper en avslappet look. På tross av denne avslappede stilen, er Marant en mester på å kombinere råskap og femininitet.

Autensitet, åpenhet og medvirkning har alltid vært i hjertet av Marants filosofi. Helt fra start, har Isabel Marant forsøkt å fange følelsen av miljøet sitt uten å følge trender. Denne oppriktigheten og integriteten har skapt det som har blitt Marant sin look. Designfilosofien baserer seg på å lage klær som varer og som kan brukes sesong etter sesong.

Denne filosofien er også overført til måten merket blir administrert på. Hos Isabel Marant jobbes det daglig med å skape et selskap som er bærekraftig i alle betydninger av ordet. Marant tar sitt samfunnsansvar på alvor og ser stadig med et kristisk blikk på hvordan de kan redusere sitt karbonavtrykk. Ved å samarbeide med miljøansvarlige leverandører som tar i bruk bærekraftig praksis, minskes deres miljøpåvirkning. 

Spring 2022 fra Isabel Marant er endelig på plass og dette er noe av det råeste vi har sett! Fra klassiske ruter, til spennende mønstre og Marant sin blomstersignatur. I en leken og dynamisk miks balanseres pastellfarger med det psykedeliske. Denne sesongen finner vi mange godbiter som vil bli favoritter i garderoben. Oppdag et nøye utvalg av detaljerte skjorter, vintageinspirerte gensere og kåper som står i stil med merkets bohemske estetikk.

Marant leverer vårens kuleste jakke inspirert av vintage-patchwork. Helt rått! Den vatterte jakken er laget av myk bomulls-twill, med en moderne oversized passform, lommer i sidene og snorer i midjen for enkelt justering. Det fargerike, grafiske trykket gjør ethvert antrekk ekstra kult!

Sofistikert, bohemsk og superbehagelig på samme tid. Denne lange kjolen fra Isabel Marant Étoile har fantastiske broderi-mønstre som gir kjolen det lille ekstra. Med elastiske midje, lett plissert skjørt og lange puffermer er denne perfekt til både fest og hverdag.

Houston-genseren fra Isabel Marant Étoile har et vintageinspirert-preg. Genseren er laget i deilig jersey og passer like fint til hverdagsantrekk med jeans eller til pentøy for en kul kontrast. Vi elsker den vaskede gulfargen, som gir stilen det lille ekstra!

Årets desidert kuleste bukser! Disse paljettbuksene gjør deg klar til enhver spesiell anledning og kan styles med alt fra en enkel, hvit skjorte til en tynn svart genser. 

Med en allsidig kjole i klesskapet, har du alltid et plagg til enhver anledning som kan styles på uttallige måter. Byriam-kjolen fra Marant har et minimalistisk og tidløst design med avslappet passform. Vi liker å bruke kjolen til strømpebukser og kul sko fra Clergerie, men den kan også brukes over jeans.

Kjolen finnes også i en sort variant, som passer like godt til fest som til hverdag.

Gå den kjølige sesongen i møte med den fineste kåpen med rutete mønster. Vi elsker de freshe fargene! Jakken er oversized i snittet, så du får fint plass til en genser under på ekstra kalde dager.

Drogo-jakken er blant våre favoritter fra den nye kolleksjonen. Jakken er avslappet, men samtidig sofistikert og har et klassisk fiskebensmønster. En boxy passform og lagdelte skuldre gir jakket et skikkelig design-preg.

Et antrekk med nøytrale farger kan enkelt gjøres mer spennende med denne kule og fargerrike t-skjorten. T-skjorten har en klassisk passform med rund hals og korte ermer.

Kle deg i sesongens kuleste kåpe, som både kan brukes åpen eller lukket i omslagsstil. Kåpen er laget av varm ullblanding i et klassisk rutemønster. Sjalkragen har frynser som står i stil med Marants bohemske estetikk.

På dager hvor du vil være comfy, men samtidig ha på noe kult, er Cargo-shortsen plagget du skal gå for. Shortsen er fullført med store sidelommer i kontrastfarge og en baklomme. 

Denimskjorten kan brukes til alt, hele året rundt. Denne feminine varianten er laget i et mykt stoff og har en normal passform med puffede skuldre. Skjorten er fullført med klassiske detaljer som krage, mansjetter og to brystlommer.

Om du liker jeans med bootcut og høyt liv, vil du elske disse hvite buksene! Disse sitter perfekt på kroppen! Bruk med lys strikk for et tidsriktig, monokromatisk antrekk eller style med en chunky, fargerik genser.

Marant er en mester på avslappet skreddersøm, som er blandet med bohemske detaljer og denne busken er intet unntak! Fullført med lommer bak og i sidene. Denne er perfekt å bruke til både strikkegensere eller til en enkel t-skjorte.

Vi elsker kombinasjonen av klassisk fiskebensmønster og moderne snitt i denne lysegrå kåpen. Kåpen har to sidelommer og sorte knapper foran. Kragen kan brettes opp og festes med en knapp, slik at du kan legge igjen skjerfet hjemme. Dette er den ultimate kåpen til jobb og hverdag.

Til deg som liker det klassisk, med med litt edge. Vi blir aldri lei av striper og denne moderne skjorten passer perfekt til et par jeans. Ermene har litt volum, og skjorten er litt lengre bak enn foran. 

Den fineste gule blusen får du denne sesongen fra Marant. Blusen har plisserte detaljer som gir volum i kroppen. Fullført med knappestole og broderier.

SE ALT FRA ISABEL MARANT ÉTOILE HER