Jerome Dreyfuss

Jan 10, 2024Nina Jenssen

Alt som kommer fra designeren Jerome Dreyfuss, er sterkt! Mote har alltid vært hans kall og den spirende designeren begynte å lage klar til sine venner allerede i en alder av 11 år! 

Fra sine tidligste arbeider har Jerome Dreyfuss fokusert på kvinner og design for kroppen deres. Jerome henter inspirasjon fra kvinner rundt ham, fra deres omgivelser og deres livsstil. De ultralette, myke og fleksible veskene er designet for å harmonisk tilpasse seg en kvinnes kropp. På denne måten vil veskene han designer være som skapt for deres liv, deres behov og deres tempo.

 

Vi er godt kjent med Bobi, Lulu, Igor og Felix. Alle veskene fra Jerome Dreyfuss er oppkalt etter herrenavn, fordi det ifølge Jerome er en ideell følgesvenn og partner. Jerome sine vesker matcher perfekt livsstilen til den moderne og urbane globetrotteren.

Jerome henter skinn lokalt i Frankrike og Italia, og bruker vegetabilske tanniner. Skinnet som brukes er hentet fra næringsmiddelindustrien og det brukes utelukkende skinn fra dyr som er slaktet for kjøtt. Tankegangen bak dette valget er klart: Jerome Dreyfuss foretrekker å resirkulere fremfor å produsere imitert skinn fra oljeindustrien. De er svært opptatt av sin miljøpåvirkning, og forplikter seg til å være spesielt oppmerksomme på opprinnelsen og miljøpåvirkningen til råvarene de bruker.

SHOP JEROME DREYFUSS HER