Jewellery Gift Guide

Jun 20, 2023Nina Jenssen

Fra ferskvannsperler til diamantkjeder, det er så mange fantastiske smykker du kan gi i gave til en du er glad i - eller som en liten treat til deg selv. Vi har valgt ut noen av våre mest ikoniske smykker, slik at du kan la deg inspirere til hva du skal pakke inn neste gang noen har bursdag, markerer et jubileum eller feirer noe stort.

Smykkegaver er ikke kun begrenset til romantiske eller familiære hendelser, de kan også gis for å markere andre store begivenheter eller oppnåelser. Tar du godt vare på smykkene dine, kan de arves videre til neste generasjon med historien de bærer med seg, og akkurat dette er noe vi setter ekstra stor pris på.

Romanin

Elizabeth Romanin har gjennom sin kolleksjon skapt smykker som passer til både hverdag og fest. Dette er tidløse og minimalistiske smykker, med spennende former og uttrykk. Motivene referer til strand, vann, bølger og klassiske italienske smykkeelementer, og hvert design hyller smykkene som tilhøre Liz sin mor på 80- og 90-tallet.

Les mer om Romanin her

Anni Lu

Anni Lu er som en eneste stor godtepose. Fantastiske smykker i de herligste kombinasjoner av lekne farger og unike perler. Smykkene skal få deg til å drømme om bølgene på havet, reiser til fjerne strender og generelt det å nyte livet til det fulle. Anni Lu kombinerer glassperler, gylde kjeder, utsøkte halvedelstener, skjell og ferskvannsperler.

Les mer om Anni Lu her

Plant Plant

Floral tematikk og geometriske former, forenes på en elegant og uventet måte i smykkene fra japanske Plant Plant. Her finner du de vakreste, håndlagde smykkene i gull, porselen, diamanter og edelstener. Vi elsker følelsen av det moderne, og følelsen av vintage. De subtile forskjellene og asymmetrien i smykkene, gir dem et svært spennende uttrykk.

Les mer om Plant Plant her

SHOP SMYKKER HER