Joyride fra Anni Lu

Apr 23, 2022Nina Jenssen

Fargene, følelsene og strukturene som bare Anni Lu kan levere med sine ikoniske smykker. Vårens kolleksjon, Joyride, henter inspirasjon fra følelsen av frihet, moro og den bekymringsløse følelsen i hjertet ditt. Spenn deg fast og blir med på en magisk "joyride"!Dette gjenspeiles i smykker, armbånd og øredobber i kolleksjonen, som omfavner både det elegante og det lekne. En moderne og sexy tolkning av klassiske materialer som edelstener, gull og perlemor er inkludert i den lekne kolleksjonen som består av både chokers, store anheng og statement-smykker.

 

Bli med på den magiske reisen sammen med Anni Lu. Symbolet for kolleksjonen er en virvel, som symboliserer harmoni, balanse og flyt. Omfavn livets vendinger, og la virvelen inspirere kreativiteten din og minne deg på at alt henger sammen.

Joyride-kolleksjonen kombinerer robuste materialer med delikate detaljer. Her er det bare å stacke opp med favoritter i spennende kombinasjoner. Miks og match i det uendelige, og kompletter ethvert antrekk med fantastiske smykker.

 

 

Anni Lu ble grunnlagt i 2013 av Helle Vestergaard og navnet er en kombinasjon av de to personene som inspirerte Helle mest: hennes avdøde mor Anni, og datteren Luella. Anni Lu designer smykker inspirert av lidenskap for personlig stil, farger og lekne kombinasjoner. 

 

Deres univers gjenspeiler sandstrendene på Bali, nomadene i Mexico, surferne i Australia og de sofistikerte kvinnene i Paris - og deg. Anni Lu fokuserer på smykker som er morsomme, lekne, delikate, fargerike og enkle å style selv. Smykkene skal få deg til å drømme om bølgene på havet, reiser til fjerne strender og generelt det å nyte livet til det fulle. Anni Lu kombinerer flerfargede glassperler, gyldne kjeder, utsøkte halvedelstener, skjell og ferskvannsperler. Og alt lages for hånd