Lavenham

Britisk tradisjon og kvalitet

Lavenham er et britisk klesmerke som har spesialisert seg på vattert yttertøy. Siden oppstarten i 1969, har merket brukt over 50 år på å perfeksjonere sine plagg - som produseres i deres fabrikk i Suffolk. Lavenham bruker kun førsteklasses materialer og håndverksteknikker for å skape tidløse og funksjonelle klær.

Banebrytende innovasjon

Lavenham startet med røtter i hestemiljøet og ble grunnlagt av Mrs. Elliot som revolusjonerte rideutstyr ved å lage mer slitesterke alternativer. Hennes fokus på funksjonalitet og kvalitet lever videre i dagens kolleksjoner, som har utviklet seg til moderne klassikerne kjent for sin praktiske funksjon og tidløse stil.

Håndverk og kvalitet

Alle plagg fra Lavenham blir produsert av dyktige håndverkere i deres egen fabrikk. Her håndteres hele produksjonsprosessen, fra quilting av stoffet - til siste søm og detalj. Alle plagg gjennomfør en streng kvalitetskontroll, hvor Lavenham sørger for at plaggene møter deres høye standarder før de forlater fabrikken.


Quiltingsteknikken gjør at stoffene forblir lette, men samtidig varme og perfekt for lag-på-lag-styling. Siden 2018 har kolleksjonene blitt designet av den talentfulle designeren, Kazu Yokotsuka. Hans kombinasjon av tradisjonelt britisk håndverk og moderne design, gjør at våre plagg stadig utvikler seg uten å miste sin tidløse appell.

En bærekraftig fremtid

Forankret i deres røtter i det britiske landskapet, har Lavenham forpliktet seg til bærekraft og det å leve i tråd med planetens ressurser. Dette gjenspeiles i deres produksjon, hvor et slitesterkt, vannavstøtende polyesterstoff er innført som en del av deres materialutvalg. Dette er et stoff som er 100% resirkulert og laget av plastflasker.

Produkter fra Lavenham