Layering

Dec 16, 2022Nina Jenssen

Vinteren er her og med den bitende kulden er det ekstra deilig å kle seg med flere lag. Vi har flere plagg som er supre for layering og som gir ekstra varme, uten å ta for mye plass i antrekket. På denne måten kan du kle deg funksjonelt og moderne på samme tid. 

Med layering bygger du opp antrekket lag for lag, og luften som dannes mellom lagene vil isolere ekstra godt gjennom vintermånedene. Gjør du layering på riktig måte, kan antrekket sømløst ta deg fra morgen til kveld. Fra enkle longsleeves, til myke gensere og varme jakker, kan du la deg inspirere av antrekkene vi har satt sammen.

Antrekk # 1

En superfin turtleneck er et must-have i garderoben hver sesong, og er det ultimate plagget for layering. En turtleneck kan bæres alene, eller brukes under alt fra skjorter, til kjoler og myk strikk. Vi har stylet antrekket med en bohemsk-inspirert skjorte fra Vanessa Bruno med raffinerte detaljer. En romantisk hverdagsbluse med det lille ekstra! 

Fortsatt lagbyggingen med en vest, som gir deg uante stylingmuligheter. Den er perfekt til lag-på-lag og løfter enkelt et antrekk! Fullfør antrekket med en oversized blazer.

Antrekk # 2

På ekstra varme dager trekker vi oss mot plagg som skjermer godt mot kulden. En longsleeve med hals er den perfekte base å bygge antrekkene dine på. Fortsett med en skjortejakke og en klassisk genser. Denne fra CO vil bli din følgesvenn gjennom sesongen, sammen med en tidløs kåpe som står i kontrast til resten av antrekket.

Antrekk # 3

Kombiner en uformell t-skjorte i bomull og lin, sammen med en dus og varm strikkegenser i alpakka, bomull og ull. Legg til en kåpe som det ytterste laget. Denne dobbeltspente kåpen fra Lovechild er designet i en slitesterk bomullskvalitet detaljert med en splitt nederst og dekorative knappet. En klassisk garderobefavoritt!

SHOP ANTREKKENE HER