Layering med Taion

Oct 04, 2023Nina Jenssen

Avansert design møter allsidig funksjonalitet. Hold deg varm og god med plagg fra japanske Taion, som har utviklet supersmarte mellomlag som er det perfekte supplement under kåper og dressjakker. Disse smartingene gir ekstra varme, uten å ta mye plass i antrekket.

Taion er japansk for «kroppstemperatur» - et navn som gjenspeiler funksjonaliteten til plaggene som både er lette og varme på samme tid. Helt perfekt for deg som trenger et plagg som garantert vil varme gjennom hele vinteren! Taion henter inspirasjon fra japansk minimalisme, og er utformet for å sikre den høyeste kvalitet.

"Taion means "body temperature". Our mission is to warm your body and your mind."

- Taion

Gjennomgående for Taion er japansk design og kvalitetsmaterialer som kombineres med innovativ teknologi. Hver liner lages av det best egnede stoffet for produktene. Plaggene er fylt med fjær og dun, og isolert av et ytre i nylon med høy tetthet som gir en vannavstøtende finish.

Buksene er noe helt utenom det vanlige! Er du en frysepinn fungerer disse vel så godt under en overtrekksbukse. Men designet og det visuelle uttrykket gjør at vi vil bruke denne som en statement-plagg i seg selv, og aller helst med matchende vest til.

Finn din personlige favoritt og gjør deg klar for sesongen som er i vente.

SHOP TAION HER