Lun hyttestemning

Feb 11, 2022Nina Jenssen

Det er snart tid for vinterferie. Nordmenn er kjent som et hyttefolk og vi rømmer opp til fjells med en gang sjansen byr seg. Ikledd deilige gensere, myke pledd og varme tøfler er vi klare for noen avslappende dager i solveggen.

Utendørsstuen har kommet for å bli! I vinterferien gleder vi oss til å samle den nærmeste familien ute for kos, gode samtaler og varme rundt bålet. Bålpannen Rusty er laget i støpejern og kommer ferdig rustet, noe som gir et utrolig kult uttrykk! Bålfatet veier lite og kan lett flyttes rundt. Genialt!

Kle deg med varm strikk og ta deg en velfortjent pause fra hverdagen. Slapp av i godstolen med et lunt pledd og varm drikke. Hold varmen på beina med detaljerte sokker fra Rag&Bone i 100% ull.

 

Klassisk lysskål i jern fra svenske Bruka Design. Bruk den året rundt og varier med forskjellige farger på lyset, og bytt ut pynten oppi etter sesong. Denne står fint alene på bordet eller i vinduskarmen, eller du kan bruke den sammen med flere lysestaker eller telysholdere.

 

Tøfler hører vinteren til! Disse fra Glerups har vært på Bolina i alle år og det er ikke uten grunn. Tøflene holder føttene varme og tørre, da ullen opptar fukt. Finnes i to ulike farger.

Saueskinn i godstolen, eller på en benk passer utmerket! Det gjør underlaget behagelig og lunt å sitte på. Fargen på skinnet vil variere, da hvert saueskinn er unikt. Mangler du en skikkelig godstol til solveggen, bør du ta en titt på Adiron-stolene fra Bruka og Canadian Outdoor!

Vi legger aldri ut på tur uten Yeti! Yeti er ingen vanlig kjøleboks, og først når du begynner å bruke den, vil du merke den eksepsjonelle kvaliteten. Yeti holder maten og drikken din kald og frisk over lang tid. Den tåler hardhendt bruk og kan brukes på fjellet, på camping, i skogen eller til sjøs. Kan også brukes som et ekstra kjøleskap på hytta - genialt!

SE FLERE MUST-HAVES TIL VINTEREN HER