Lysfat fra the oak men

Nov 03, 2023Nina Jenssen

Lysfatene fra The Oak Men er enkle og stilrene, og passer hele året gjennom. Her kan du tilpasse pynt og uttrykk etter sesong. Med de medfølgende elementene kan du skape et personlig preg over lysfatet.

Vi er spesielt glad i å gjøre litt ekstra ut av adventsstaken, og her har vi samlet tre ulike stylinger slik at du kan la deg inspirere. Alle er laget med de samme prinsippene, og vi jobber med høyder, former og kontraster når vi lager et stilleben på et fat som dette.

Du trenger: Lysfat fra the oak men | Kronelys fra Lysstøberiet | Pimp Kit fra the oak men | Trær fra the oak men | Stjerne fra the oak men | Julepynt, granbar og kvister

1. Velg et tema du ønsker for lysfatet, og velg kronelys som passer dette eller som står i kontrast. Det kan være farger som passer fint ton-i-ton, eller som skiller seg mer ut fra resten av pynten.

2. Finn frem forskjellige objekter for et variert uttrykk, og overrask med noen små elementer. Kanskje et liten godteskål med noen nøtter, dadler eller sjokolade?

3. Noe grønt er viktig på et lysfat i julesesongen. Her kan du kombinere med noe du har hentet fra skogen, eller med naturtro kvister fra Mr Plant.

The Oak Men har både lyse og mørke eiketrær, og et fantastisk Pimp Kit, som gjør at du rett og slett kan "pimpe" lysfatet ditt. Settet inneholder 3 lysestaker og 2 vaser i forskjellige størrelser som skaper variasjon i uttrykket. Lysestakene passer med vanlige kronelys og de minste variantene med kertelys. Finnes også i en sort variant og rustfritt stål.

Når du har funnet frem alt du trenger, kan du starte med å plassere lysene. De kan stå på rekke, eller mer som en klynge. Husk nok avstand mellom lysene, slik at brannsikkerheten er ivaretatt.

Fyll fatet med ønsket pynt og dekor. Dette kan settes opp i små grupperinger, eller litt mer tilfeldig. Her velger du det du selv synes blir finest, og du kan variere gjennom hele adventstiden om du ønsker. Når vi har kommet til 4. advent, kan du ta bort et par av lysene og fortsatt bruke fatet til lysfat gjennom romjulstiden. 

SHOP THE OAK MEN HER