Keramikkhus fra Det Gamle Apotek

Nostalgisk magi med lyshus fra Det Gamle Apotek

Fyll hjemmet med magi og en eventyrlig atmosfære med lyshusene fra Det Gamle Apotek. Det danske merket er spesielt kjent for sine nostalgiske produkter, som tilfører personlighet til ethvert rom. Med et stort fokus på kvalitet og små detaljer, bringer Det Gamle Apotek varme inn i hjem over hele verden.

Et lite juleeventyr

Historien om den sjarmerende butikken i Tønder, startet som et lite juleeventyr. Tilbake i 1989 grunnla Erik Tygesen Det Gamle Apotek. Inspirert av gamle bygninger og møbler, kombinert med hans kjærlighet for høytider, ble ideen om en litt annerledes butikk til. Alle disse eventyrlige elementene skulle danne rammen for butikken, og den skulle være en opplevelse i seg selv å besøke. Det var drømmen den gang, og slik står den opprinnelige butikken som et eventyrland den dag i dag. Sammen med magiske juleprodukter, omfavner sortimentet også et bredt utvalg av dekorative interiørprodukter - og lyshusene er blant deres mest populære produkter.


Disse finner du nå eksklusivt på Bolina - se utvalget av lyshus her.

En lun og koselig atmosfære

Keramikkhusene fra Det Gamle Apotek skaper en lun og koselig atmosfære i hjemmet. Lyshusene kommer i ulike størrelser, former og farger. Med små vinduer og dører sprer de en varm og innbydende glød. Plasser dem i vinduskarmen eller bruk dem som en del av borddekkingen. Her kan du la noen få hus skinne for seg selv, eller plassere flere sammen til en liten landby. Vi anbefaler at du plasser noen små og noen store lyshus sammen. Og husk å fylle på med telys!

Lyshus er den perfekte gaven

Et lyshus er den perfekte gaven til kjente og kjære. Skal du bort på middag, ta med deg et lyshus og et pakke telys som vertinnegave. Eller kjenner du noen som skal flytte inn i nytt hus eller innrede ny hytte? Velg et hus som står i stil med den heldige mottakers nye hjem.


Lyshusene er også helt topp som adventsgave. Gi ett hus hver søndag i advent, så kan mottakeren lage en egen liten juleby når høytiden kommer.

Lyshus fra Det Gamle Apotek