Marant Etoile

Jan 05, 2023Nina Jenssen

Marant Etoile er lillesøsteren til det franske merket Isabel Marant. Med en visjon om å skape klær som er behagelige å ha på, samt uformelle i uttrykket, har Marant Etoile vokst til å bli et stort, internasjonalt motemerke. Klesplaggene har et bohemsk og urbant uttrykk, som skaper en avslappet look. På tross av denne avslappede stilen, er Marant en mester på å kombinere råskap og femininitet. Dette er fransk design i verdensklasse!

Autensitet, åpenhet og medvirkning har alltid vært i hjertet av Marants filosofi. Helt fra start, har Isabel Marant forsøkt å fange følelsen av miljøet sitt uten å følge trender. Denne oppriktigheten og integriteten har skapt det som har blitt Marant sin look. Designfilosofien baserer seg på å lage klær som varer og som kan brukes sesong etter sesong.

Denne filosofien er også overført til måten merket blir administrert på. Hos Isabel Marant jobbes det daglig med å skape et selskap som er bærekraftig i alle betydninger av ordet. Marant tar sitt samfunnsansvar på alvor og ser stadig med et kristisk blikk på hvordan de kan redusere sitt karbonavtrykk. Ved å samarbeide med miljøansvarlige leverandører som tar i bruk bærekraftig praksis, minskes deres miljøpåvirkning. 

Spring 2023 fra Marant Etoile er endelig på plass i butikken, og denne vårkolleksjonen baner vei for en minimalistisk sesong med fokus på det essensielle i garderoben. Detaljer i kolleksjonen fanger vår oppmerksomhet og gjenspeiler Marants enestående håndverk og kreativitet. Kolleksjonen omfavner sesongens allsidighet, og består av plagg som kan brukes sammen og hver for seg. Fra klassiske striper som vi elsker, til spennende mønstre og Marant sitt ikoniske print.

Vårens kolleksjon tar oss med tilbake til røttene. Marant-silhuetten fra 90-tallet gjør comeback gjennom remastrede stiler og gjenutgitte garderobefavoritter som manifesterer merkevarens tidløshet. Fargepaletten og mønsterdesignet blander jordfarger og blomstertrykk sammen i en fantastisk kombinasjon med iøynefallende detaljer og delikate volanger. Det skjøre møter det tøffe gjennom stoffer og volumer, og resultatet er bare helt rått!

Denne sesongen finner vi mange godbiter som vil bli favoritter i garderoben. Oppdag et nøye utvalg av detaljerte skjorter, intrikate strikkegensere og kåper som står i stil med merkets bohemske estetikk. 

SE ALT FRA MARANT ETOILE HER