Maria La Rosa

Jan 10, 2024Nina Jenssen

Historien om Maria La Rosa startet for over 30 år siden, og skrives fortsatt den dag i dag. På en liten gårdsplass i det eldgamle og mest autentiske Milano, bak en liten dør omgitt av potteplanter og blomster, skjuler det seg en ventet verden bestående av lidenskap og kreativitet, respekt for fortiden og kontinuerlig eksperimentering. Ved bruk av gammel vevstol og tradisjonelle håndverksteknikker, trylles de mest fantastiske vesker, sokker og tilbehør frem.

Fra ung alder har Maria La Rosa vist interesse for alle kunstformer og detaljer, med spesiell interesse for ornamenter og fargenyanser fra eldgamle palasser og deres møbler. I nyere tid har hun skapt et merkesymbol på italiensk håndverk. Med inspirasjon fra arkitektur, gjenstander og naturen lager hun fantastiske kolleksjoner sammen med sine døtre, Alice og Lisa. Sammen gir de form, farge og design til motetilbehør som henter inspirasjon fra ulike ideer. Resultatet er en stil som oppstår fra en tverrfaglig forskning som ikke følger trendene. Og nettopp dette er Maria La Rosa opptatt av: å lage små kunstverk uten tid.

Veskene til Maria La Rosa er unike og originale. Produktene er håndlagde, og kombinerer et nøye utvalg råvarer med langsommeligheten til flere hundre år gamle veveteknikker. Det produseres kun i begrensede opplag, for å oppfylle det evigvarende ønske og kriteriet for kvalitet og skjønnhet - fremfor kvanitet og fortjeneste.

“Handmade has always been my passion. And all I love to do is always linked to manual skills."

- Maria La Rosa

Produktene skapes gjennom en helt manuell, kreativ prosess, med røtter i fortiden - som er rettet mot fremtiden. hver kreasjon signert av Maria la Rosa har en historie laget av minner og følelser, som blir visuelle og taktile.

SHOP MARIA LA ROSA HER