Mark Kenly Domino Tan

Mark Kenly Domino tan skaper de vakreste plagg med karakter og skreddersydde detaljer i de fineste kvaliteter. Her snakker vi særegen stil i perfekt harmoni med det klassiske og feminine, som også bærer med seg et hint av maskulinitet.

Mark Kenly Domino Tan ble oppdaget allerede i en alder av bare tolv år. Han designet sin første kjole for den danske kongefamilien og lager den dag i dag plagg til Mary, kronprinsessen av Danmark. Han har utdanet seg på den prestisjetunge Kolding School of Design i Danmark og har jobbet i flere store internasjonale motehus.

Drømmen om å åpne et kuratert designunivers som kunne vise frem hele varemerket, har vært et mål for designeren fra begynnelsen. I 2018 åpnet merket flaggskip-butikk i København.

MKDT utvikler 4 årlige kolleksjoner som kalles "ready to wear", samt flere designsamarbeid og prosjekter. Mark Kenly er kjent for sin evne til å lage estetiske silhuetter forankret ved strukturell skreddersøm, og en innovativ bruk av stoffer.

Merket holder seg til nye trender, men samtidig det tidløse og tradisjonelle - alltid tro mot designuniverset og søken etter å jobbe fra et bærekraftig tankesett.

Denne høsten har vi forelsket oss i vesten, som er et av plaggene som MKDT har vært gode på. Med detaljer, sømmer og kontrastknapper har vesten alt du kan drømme om. Vesten kan brukes til det aller meste. Kombiner den med en hvit skjorte til bukse og sneakers, eller over en lang kjole og tøffe boots.

Det er slett ikke alle plaggene vi har som kun egner seg for kvinner. MKDT er blant merkene som fint går under unisex-fanen!

SE DE RÅESTE PLAGGENE FRA MKDT HER