Mark Kenly Domino Tan

Sep 06, 2023Nina Jenssen

Mark Kenly Domino Tan skaper de vakreste plagg med karakter og skreddersydde detaljer i de fineste kvaliteter. Her snakker vi særegen stil i perfekt harmoni med det klassiske og feminine, som også bærer med seg et hint av maskulinitet.

Mark Kenly Domino Tan ble oppdaget allerede i en alder av bare tolv år. Han designet sin første kjole for den danske kongefamilien og lager den dag i dag plagg til Mary, kronprinsessen av Danmark. Han har utdannet seg på den prestisjetunge Kolding School of Design i Danmark, og har jobbet i flere internasjonale motehus. 

Drømmen om å åpne et kuratert designunivers som kunne vise frem hele varemerket, har vært et mål for designeren fra begynnelsen. I 2018 åpnet merket flaggskip-butikk i København.

MKDT utvikler fire årlige kolleksjoner som kalles «ready to wear», samt flere designsamarbeid og prosjekter. Mark Kenly er kjent for sin evne til å lage stetiske silhuetter forankret ved strukturell skreddersøm, og en innovativ bruk av stoffer.

Merket holder seg til nye trenger, men samtidig det tidløse og tradisjonelle - alltid tro mot designuniverset og søken etter å jobbe fra et bærekraftig tankesett.

Denne sesongens kolleksjon er som et kjærlighetsbrev til kvinnen som bærer den. Kolleksjonen viser tydelig MKDT sine estetiske silhuetter, strukturell skreddersøm og en innovativ bruk av stoffer. Plaggene bygger på en moderne, men tidløs garderobe som kan brukes utover sesongene. 

Det er et høyt fokus på taktilitet og sofistikerte stoffer. Cripsy button-down skjorter, avrundende krager og avslappet skreddersøm - en enkel tidløshet, gjengitt i varme nyanser av grått og brunt.

“The collection embraces the women who chose eminent fabrics and design, the women that are drawn to bold shapes and the women who desire simplicity and precision»
- Caroline Engelgaar

Dette er den typen klær som legger vekt på stil fremfor mote og ber om å bli brukt på nytt. Kolleksjonen tillater mange forskjellige stylingalternativer og uttrykk, slik at du kan kle deg slik du ønsker.

SHOP MKDT HER