Vi feirer midtsommer

Jun 21, 2023Nina Jenssen

Det er tid for midtsommerfest og St. Hans. Med krans på hodet, blomster under puten og et skikkelig fint sommerbord er vi klare for feiringen. La deg inspirere til din egen midtsommer her.

 

Dekk bordet i lyse tekstiler med innslag av farger. Bland teksturer og ulike høyder for en spennende borddekking. Plukk blomster fra hagen som du dekorerer med.

Om du skal servere mat ved bordet, er det viktig å huske på at det skal være nok plass til fat og skåler på bordet. Hold derfor litt igjen på pynten.

Lag deilige salater og småretter. I Magasinet finner du flere deilige oppskrifter, som du kan nyte på midtsommerfeiringen.

Avslutt kvelden med en kake dekorert med spiselige blomster.

Visste du at i følge gammel overtro, skulle man legge 7 ulike blomster under hodeputen, natt til St. Hans? Da skulle man visstnok drømme om hvem som skulle bli din kommende ektefelle.

Lær deg å lage en skikkelig fin blomsterkrans, som varer for alltid. Klikk på bildet under for å se hvordan vi har laget denne med silkeblomster fra Mr Plant.

Midtsommerfest eller St. Hans-feiring er en fantastisk anledning til å bruke dine fineste sommerkjoler. For om sommeren skulle karakteriseres av et enkelt plagg, ville det utvilsomt vært en kjole i et luftig og vakkert materiale.

SHOP ALT TIL FEIRINGEN HER