Naghedi

Jan 10, 2024Nina Jenssen

Med ønske om å lage vesker som kan brukes på tvers av sesonger, startet Sara Naghedi sitt eget merke i 2016. Naghedi produserer tidløse og slitesterke kolleksjoner, og veskene har blitt tatt ekstremt godt imot av Bolinas kunder.

Naghedi som merkevare drives av etisk og bærekraftig praksis. Merket bruker toppmoderne stoffer i produksjonen av veskene sine, som både er holdbare og lette å vedlikeholde.

Inspirert av både tidligere og fremtidige generasjoner, streber Sara etter å motvirke sløsingen med sesongbasert mote. Med det i tankene er henens signaturvevde neoprenvesker målrettet designet for å være stilige og allsidige nok til å overskride trender. De klassiske Naghedi-veskene er ment å bæres for livet du lever. Slow fashion er selve hjertet av Naghedis designprosess og er integrert i linjens produksjon.

Hver veske er designet for at du skal følge deg elegant og balansert, uansett hvor dagen (eller natten!) tar deg. Naghedi har stor vekt på håndverk, og er særegen men likevel undervurdert.

Veskene er individuelt håndhevd av dyktige vevere, som produserer maks to vesker om dagen. Veskene er designet med allsidighet, tilpasset den moderne kvinnen. Naghedi ser kontinuerlig etter å utvide sitt produksjonsforhold, og utforske måter å produsere virkelig bærekraftige produkter på.

SHOP NAGHEDI HER