Tips til nyttårsbordet

Dec 23, 2022Nina Jenssen

Snart skal vi ønske det nye året velkommen, men før den tid skal nyttårsbordet dekkes. Vi har funnet frem våre beste borddekkingstips til nyttårsaften!

Fine glass hører nyttårsaften til! Ripple Champagneglass fra Ferm Living har en riflet overflate og er laget av munnblåst og håndlaget glass. Bruk til drikke, eller til forretter eller desserter.

En lys og luftig borddekking passer godt på årets siste dag. Med en mønstret duk kan du dekke bordet på mange forskjellige måter. Her har vi dekket med en eksklusiv duk av 100% vasket lin fra Linge Particulier. Duken har den myke og rustikke følelsen man får fra plaggvaskt lin, perfekt for både hverdag og spesielle anledninger.

Ved valg av servise, glass og bestikk er mulighetene mange. Vi har valgt Inku-kolleksjonen fra Serax som er designet av den kjente kokken Sergio Herman. Inku minner om et pent skjell i formen og gir et innbydende uttrykk på selskapsbordet. Serviset er laget av steintøy med et rustikt utseende.

Om du ikke har nok servise til å dekke på med det samme til alle, kan du mikse moderne og nytt, med rustikt og gammelt. Dette gjør borddekkingen ekstra spennende!

Ingen nyttårsfeiring uten crackers fra Caspari. Dekk bordet med disse dekorative smellbongbongene og gjør selskapet litt ekstra gøy. Pakken inneholder 6 stk, og hver cracker inneholder en papirkrone, en liten ting og en vits. Disse vil definitivt gi ekstra god stemning!

Lek med kontraster i stofflighet, keramikk og porselen. Skap dynamikk ved å bruke ulike høyder, fasoner og materialer på vaser og lysestaker.

SHOP ALT TIL NYTTÅRSBORDET HER