Oljediffusere og eteriske oljer

Oct 06, 2021Nina Jenssen

På Bolina er vi hekta på oljediffusere i alle varianter. Diffuserne er enkle i bruk, sprer godlukt og passer i alle hjemmets rom. De har et stilrent design og blir en del av interiøret som et dekorativt objekt.

Bolina-Cathrine elsker sine diffusere. Hun har varianten som heter Vapor fra Serene House i stuen og Wellbeing Pod fra Neom på soverommet. Sistnevnte har timer med flere innstillinger. Cathrine setter på denne noen timer før hun skal sove.

Eteriske oljer inneholder ulike planters lukt eller essens. Disse oljene har blitt brukt i mat, medisin og velvære i 6000 år! Vi har et stort utvalg eteriske oljer fra både Neom og Como Shambhala. Noen gir deg energi, noen gjør deg søvnig og andre hjelper mot stress og gir total avslapning.

Det er viktig å bruke ekte, eteriske oljer da syntetiske oljer raskt kan gi deg vondt i hodet. Alle oljene til Bolina er oljer som er kombinert av flere essensielle oljer i samme flaske. Bruk lavendel og eucalyptus hvis du er tung i hodet. Peppermynte hvis du er forkjølet. Den rensker opp bihulene og åpner opp.

Både de elektriske oljebrennerne og de med telys fungerer på samme måte. Antall dråper olje er veldig individuelt og avhenger av størrelsen på rommet. Prøv deg frem de første gangene med mellom 3-5 dråper. Bruk varmt vann om du vil spre duften ut i rommet raskere.

 

KJØP OLJEDIFFUSERE OG OLJER HER