Smykker fra Romanin

Aug 20, 2023Nina Jenssen

Tidløs minimalisme møter spennende former gjennom skandinaviske designprinsipper. Bli kjent med de fantastisk fine smykkene fra Romanin

Romanin ble grunnlagt i Oslo i 2018 av designer Elizabeth Romanin. Som australier med italiensk arv, har Romanin basert smykkene på motiver som refererer til stranden, vannet, bølgene og klassiske italienske smykkeelementer. Hvert design hyller også smykkene hennes mor hadde på 80- og 90-tallet.

Smykkekolleksjonen henter inspirasjon fra familie og følelsen av å være hjemme. Når man tilbringer tid langt hjemmefra, kan man se en raffinert versjon av hjemmelivet og det sanne jeget, menneskene og stedene som er viktigst, og enkelheten i de tingene vi savner. Borte er bra, men hjemme er best.

I merkevarens kjerne er tidløshet sentralt. Klassiske elementer kombineres med uventede former som er sterkt påvirket av skulpturer og kunstneriske referanser. Smykkene har et moderne preg, og en perfekt balanse mellom form og proporsjon. 

 "I love the idea of jewellery being a collection, like memories. Something that is built upon year after year, layered to tell the story of one´s own life experience.»
- Elizabeth Romanin

Romanin fokuserer også på bærekraft gjennom deres produksjon. Designet som moderne arvestykker, er sølvbitene og gullbelegget alle avledet fra resirkulerte materialer.

KJØP SMYKKER FRA ROMANIN HER