Slik dekker du bordet til 17. mai

Nasjonaldagen feires med frokost, og vi har dekket festbordet klart til feiring. Utsøkt lin, servise i porselen og grønne blomster skaper en innbydende ramme rundt 17. mai-frokosten. En enkel, men likevel spennende borddekking som du kan la deg inspirere av.

Vi har dekket dette bordet med en fargepalett som hører nasjonaldagen til. De blå og hvite rutene i duken, hentes igjen i mønsteret på den japanske keramikken. Denne detaljen er den lille prikken over i´en i borddekkingen. Og de små, søte broderiene av blomster skaper et lekent uttrykk og et fint samspill med de andre blomstene på bordet. Velg blomster fra din lokale blomsterbutikk.

Miks et enkelt hvitt servise med japansk keramikk. Tilfør et eksklusivt uttrykk ved å bruke tekstiler i lin. Miks og bland ulike stiler, så får du en original og unik oppdekning.

Sett frem små skåler med bær, fat med oster og marmelade, og bakst i brødkurver. Har du ikke tid til å bake selv, anbefaler vi en tur innom ditt nærmeste bakeri. Ingenting slår fersk bakst!

Serviettene fra Linoroom, gir med sitt motiv av blomster, en rustikk og nostalgisk følelse. Disse kan brukes som servietter på hver kuvert, eller i brødkurven som en ekstra fin detalj. Legg også merke til hvordan vi har brukt overskuddsmateriale og tekstil fra gamle skjorter, som pynt på koppene.

Bolinatips: Bruk telysholderne fra Serax. Fyll med vann og dekorer med blomstene du liker best. Gir et utrolig fint og personlig preg til borddekkingen.